RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kitron innfridde guiding

Sist oppdatert:
Teknologiselskapet Kitron innfridde den tidligere gitte guiding for fjerde kvartal. Rammen på den planlagte emisjonen er utvidet og tegningskursen satt til pari
Elektronikkprodusenten Kitron har lagt frem et resultat før fjerde kvartal på minus 11,5 millioner kroner før ekstraordinære poster. Selskapet guidet 31. januar på et underskudd på 12 millioner kroner i forbindelse med at selskapet må hente penger. I samme periode i 2001 gikk selskapet med et underskudd på 69,4 millioner.

Omsetningen i fjerde kvartal endte på 513,8 millioner, mot 743,8 millioner i samme periode i 2001. Fallet skyldes bortfall av Davis-produksjonen og nedleggelsen av anlegget på Notodden.

I kvartalsrapporten er det flere opplysninger om den planlagte fortrinnsrettemisjonen, som skal gjøres til parikurs, en krone. Videre er rammen utvidet i forhold til melding 31. januar. Selskapet ønsker nå å hente mellom 50 og 75 millioner, mot tidligere 50 millioner.

Når det gjelder utsiktene for 2003, så forventes det fortsatt bedring i lønnsomheten, men en noe lavere omsetning i første halvår enn i samme periode i 2002. Det ventes vekst først i fjerde kvartal i forhold til 2002.

Kitron hadde en ordrereserve 717 millioner ved utgangen av året, mot 805 på samme tid ett år tidligere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere