Kjære NextGenTel

Dette er min siste og eneste advarsel. Fra nå av kommer jeg til å behandle dere som dere behandler meg.

12.10.05 17:11

NextGenTel bygger på en artig ide og leveransen er vanligvis god. Ingenting å klage på der. Inntil alt krasjet totalt i forrige uke og vi gikk i svart. Som privatkunde hadde jeg heller aldri noe å klage på unntatt på kundeservicen. Den er til gjengjeld så katastrofal at den truer selskapets eksistens. Hadde jeg hatt aksjer i selskapet ville jeg ha solgt umiddelbart fordi det er i ferd med å forverre seg.

Nå er sjefen for kundeservice enten sparket eller forlatt bruket. Det kan kun bli bedre.

Inkasso

Min lille historie stammer fra noen uker tilbake da jeg fikk et purrebrev på en regning på knappe 300 kroner og trues nå med inkasso. Problemet er at jeg ikke har vært privat kunde siden 2003. Den gang måtte jeg forlate selskapet pga at de ikke kunne levere der jeg flyttet til. Jeg møtte selv opp på hovedkvarteret og leverte inn routeren som var deres eiendom, samtidig som jeg forsikret meg om at alt utestående var betalt.

Nå trues jeg med inkasso, i tillegg til at jeg har fått en regning til med purring om at jeg skylder to purregebyr a 54 kroner, som også vil bli sendt til inkasso. Ja, jeg vet at det enkleste hadde vært å betale 400 kroner for noe jeg aldri har fått, men av og til går det en faen i noen hver.

Kundeservice?

Jeg har som alle andre i Norge prøvd å ringe kundetelefonen og sittet over ti minutter i kø. Mer gidder jeg ikke. Jeg var også så elskverdig at jeg ringte sentralbordet og fikk snakke med en hyggelig kvinne av kjøtt og blod som lovte at selskapet ville kontakte meg. Jeg hørte selvsagt ingenting.

Dette blir mitt siste forsøk på å få selskapet i tale: Hvis jeg igjen må bruke tid på dette møkkaselskapet vil jeg fakturere vanlig timetid, 1000 kroner pr. time, minimum to timer for hver gang. Fakturaene vil bli sendt som 1. purring umiddelbart og deretter til inkasso.

kopi av dette er sendt morten.agnes@nextgentel.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.