*Nettavisen* Nyheter.

Kjærlighet i luften?

Nå kan flyturen bli til en date og «10.000-metersklubben» kan få en helt ny dimensjon.

28.12.06 12:55

(SIDE2): Bare av og til er man heldig med plasseringen på et fly. Sidemannen eller –kvinnen er sjelden den du helst vil dele resten av livet med, men nå kan dette faktisk bli en realitet. I beste fall blir det litt action på toalettet.

Finn daten her
Airtroductions.com er en nettside som hjelper deg å finne sidemannen før flyturen starter. Ved å legge inn litt informasjon om deg selv og selve reisen kan du få det selskapet du selv ønsker.

Har man først laget en profil på denne nettverkssiden, er det bare å søke opp de andre som er på samme flyet etter at billetten er kjøpt. Det er ikke så enkelt å få omgjort plasseringen på billetten, men om bord på flyet kan ordne det slik man vil.

Pratesyk
De fleste som benytter tjenesten i USA vil gjerne bare ha noen å prate med, for på den måten å gjøre flyturen «kortere».

For de som vil gjøre litt mer ut av flyreisen er mulighetene helt klart til stede.

- Det er mange single reisende der ute som reiser mye i jobben og ikke har tid til å dra på singeltreff, sier Peter Shankman til ABC News. Han designet siden etter å ha havnet sammen med Miss Texas på en av sine reiser.

- Hvorfor ikke finne den rette personen passasjeren å sitte ved siden av før avgang, tenkte han og satte så i gang med Airtroductions.com.

Færre tullinger
Så langt er det snart 20.000 registrerte medlemmer og opp mot 2000 ny kommer til hver måned.

- Hvert nytt medlem som registrerer seg er en ytterligere sjanse for at din sidemann ikke vil gjøre deg gal, sier Shankman.

Prøv tjenesten til Airtroductions.

Mer om reise og ferie finner du her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.