Kjærlighetssorg? Dette hjelper

Dumpet av kjæresten? Disse spillene hjelper deg over kneika.

22.01.10 15:13

Ifølge denne undersøkelsen har så mye som hver femte kvinne dumpet kjæresten sin på grunn av hans spill- og internettvaner.

Om dette har skjedd deg, eller du er dumpet av andre grunner: Det hjelper ikke å synes synd på deg selv. Det eneste fornuftige du kan gjøre er å starte prosessen med å komme over «hva hun nå het igjen?», og videre i livet.

Her har vi samlet fem spill som kan hjelpe deg langt på vei. Enkelte spill, som «Dragon Age» og «GTA IV» kan til og med holde deg i hånden gjennom hele prosessen. Andre er bare mer... hva skal vi si... Underholdning.

Ninja Gaiden 2

Slåssespill / PS3, Xbox 360
Tecmo / Team Ninja

Klikk på bildet for å forstørre.

Døøøøø! Det er få ting som er så tilfredsstillende som å banke gørra ut av ei fin dama når du nettopp er blitt tråkket ned i søla og spyttet på av kvinnen som inntil nylig var ditt lys i livet. «Ninja Gaiden 2» er et fint sted å begynne for deg med PS3 eller Xbox 360. Har du en Wii kan vi anbefale «Madworld».

Les anmeldelsen av «Ninja Gaiden 2».

HTML EMBED


Sims 3

Simulator / PC
Electronic Arts

Klikk på bildet for å forstørre.

Dette er opplegget: Du lager en figur som er kliss lik kjæresten din (eller det som rettere sagt var kjæresten), og kobler henne opp sammen med skallet, griserosa olding av en fyr. Mohahaha. Nå tenker jeg hun angrer!

Les anmeldelsen av «Sims 3».

HTML EMBED


Dragon Age: Origins

Rollespill / PC, PS3, Xbox 360
Bioware/Electronic Arts

Klikk på bildet for å forstørre.

«Dragon Age: Origins» vil faktisk fungere for deg med hjertesorg. Dette rollespillet er så godt fortalt og avhengighetsskapende at du helt glemmer hvilken ulykkelig verden du egentlig lever i. Dersom sci-fi er mer din greie, kan vi anbefale «Mass Effect 2» som slippes 29. januar til PC og Xbox 360.

Les anmeldelsen av «Dragon Age: Origins» til PC og PS3 og Xbox 360.

HTML EMBED


Grand Theft Auto IV

Action / PC, PS3, Xbox 360
Rockstar

Klikk på bildet for å forstørre.

«Grand Theft Auto IV» er kanskje ingen overraskelse på denne listen her. I dette spillet kan du være den slemme gutten ekskjæresten din ønsket du var - minus den delen hvor du kjører over henne med en stridsvogn, sprenger bygården hennes til værs med et kamphelikopter eller bare banker opp den du føler for, når du føler for det.

Les anmeldelsen av «Grand Theft Auto IV» til PC og PS3 og Xbox 360.

HTML EMBED


Amazon Chess

Strategi / PC
PromIntel Software

Klikk på bildet for å forstørre.

Sjakk kan være et altoppslukende spill, og «Amazon Chess» har utvilsomt fordeler overfor de mer tradisjonelle versjonene. Om du føler for å ta den helt ut i et sjakkspill, kan gjøre et lite søk på "Love Chess" i Google. Husk: Med internett er du aldri ensom!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.