Gå til sidens hovedinnhold

Kjærlighetstrøbbel for Scarlett

Ting går ikke så bra for Scarlett og Ryan.

(SIDE2): Ifølge Daily Mail er det trøbbel i paradis for Hollywood-baben Scarlett Johansson og kjæresten Ryan Reynolds (31). De skal visstnok være inni en ganske vanskelig periode av forholdet.

Ikke klar
Det har tidligere blitt rapportert at «Lost in Translation»-stjerna og «Pizzagjengen»-helten er klare for å gifte seg, men sannheten ser ut til å være ganske så annerledes.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

23-åringen har for tiden stor suksess, og skal være veldig fokusert på karrieren sin. Dermed ønsker hun ikke noe bryllup foreløpig.

- Scarlett og Ryan har det tøft nå, etter at han våget å ta opp temaene giftermål og barn, sier en kilde til The Mail on Sunday.

- Scarlett er yngre, og har ikke noe behov for mann og barn riktig ennå. Hun er veldig fokusert på karrieren, og skal spille inn tre filmer i år.

- Ikke flyttet inn
Ryan Reynolds var tidligere forlovet med Alanis Morrisette, mens Scarlett har blitt koblet til kjekkaser som Derek Jeter, Benicio del Toro, Jared Leto, Justin Timberlake. I slutten av 2006 endte det to år lange forholdet med Josh Hartnett. Paret begynte å date i fjor.

I forrige uke gikk ryktene om at Scarlett, som snart er i gang med filmingen av «Mary Queen Of Scots» i Skottland, hadde flyttet inn i Reynolds leilighet i Los Angeles.

- Scarlett har ikke flyttet inn på permanent basis, insisterer kilden.

- Hun har bare flyttet inn noen av tingene sine, sånn at hun har noe når hun er der.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Opptil 65 prosent på verdens beste bokser