Like etter klokken elleve mottok politiet melding om en trafikkulykke E18, Grenlandsbrua, ved inngangen til Bambletunnelen, skriver Telemarksavisa.

Ukent skadeomfang
Flere kjøretøy er involvert i ulykken, og en rekke ambulanser er sendt til stedet.

- Det er fire kjøretøy involvert, to personer er tatt med av ambulanse. den ene til sykehus og den andre til lokal legevakt, skadeomfang ikke kjent, sier operasjonsleder Terje Pedersen ved 12-tiden.

Ifølge politiet skal det være store materielle skader på de fire involverte bilene.

- Det er en påkjørsel bakfra som var situasjonen i utgangspunktet, men så har som en følge av dette også ett kjøretøy havnet over i motgående kjørebane og støtt sammen med en bil der, sier han videre.

Flere ambulanser var fremme ved ulykkesstedet få minutter etter at meldingen om ulykken kom inn.

Det er foreløpig uklart hvor omfattende situasjonen er. Skadeomfanget er heller ikke kjent.

Vedlikeholdsarbeid?
- Politiet har snakket med vitner på stedet som opplyser at en vedlikeholdsbil har gjort en stans inne i tunnelen for å hente en søppelsekk, dette kan være årsak til at ulykken skjedde, og politiet jobber med å få snakket med sjåføren av denne bilen, opplyser Pedersen videre.

Stengt
Bambletunnelen på strekningen Dørdal og Grenland bru er stengt, grunnet ulykken, melder Statens vegvesen på sine nettsider. Det er ikke kjent hvor lenge veien vil bli stengt. Det meldes om lange køer på stedet.

Det er skiltet omkjøring om fylkesvei 353, over Herre og Vold.

Politiet fikk melding om ulykken klokken rett etter klokken 11 onsdag formiddag.

Les flerer saker i Telemarksavisa

Få de siste trafikkoppdateringene her:

HTML EMBED
(function(d, s, id) {var js,ijs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="//embed.scribblelive.com/widgets/embed.js";ijs.parentNode.insertBefore(js, ijs);}(document, 'script', 'scrbbl-js'));