RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjell Vidars åtte år gamle datter fikk sexmelding fra «Tightsmannen»

RASENDE: Denne meldingen fikk Kjell Vidar Solengs åtte år gamle datter i går. - Hadde han bodd i Alta hadde jeg kommet på døra hans i går kveld.
RASENDE: Denne meldingen fikk Kjell Vidar Solengs åtte år gamle datter i går. - Hadde han bodd i Alta hadde jeg kommet på døra hans i går kveld. (Privat)
- Hadde han bodd her hadde jeg stått på døra hans med det samme, forteller den rasende faren.

- Jeg oppdaget meldingen ved en ren tilfeldighet i går kveld. Min datter skulle sende en melding til hennes mor og jeg skulle hjelpe henne. Da oppdaget jeg at hun hadde fått en melding fra et ukjent nummer. Så når jeg fikk se hva som sto i meldingen fikk jeg først sjokk, så ble jeg rasende, forteller Kjell Vidar Soleng fra Alta til Nordlys torsdag kveld.

I meldingen datteren hadde fått fra et ukjent nummer sto det følgende:

«Hei! Har du noen brukte tights eller ridebukser eller strømpebukser jeg kan kjøpe. Betaler bra! Mvh tightsmannen Richard»

Ble rasende

- Heldigvis har vi hatt samtaler med ungene om å ikke svare ukjente og om fornuftig nettbruk. Det jeg ikke skjønner, derimot, er hvordan han har fått tak i nummeret hennes. Hun har et hemmelig nummer som er registrert på meg, forteller den bekymrede faren.

Overfor Nordlys gir han uttrykk for at etter det første sjokket var det raseriet som fikk utløp.

- Jeg ringte opp nummeret fra min telefon. Da var det ingen som svarte. Et kvarter senere fikk jeg et melding hvor han lurte på hvem det var som hadde ringt. Den svarte jeg ikke på, sier Soleng, og fortsetter:

- Men hadde han bodd i Alta hadde jeg kommet på døra hans i går kveld. Og jeg hadde ikke kommet alene. Jeg var så sint i går at jeg ikke trengte å trene, så høy puls hadde jeg.

Har anmeldt saken

Soleng delte hendelsen på sin Facebook-side i går. Der fikk han tilbakemeldinger om at mannen som omtaler seg som "Tightsmannen" har holdt på med dette i mange år.

- Folk sier han er harmløs, men slik jeg ser det så er det bare et tidsspørsmål før det kan tippe over for slike folk. Og jeg har ingen planer om å sitte rolig og se på at det skjer.

Til Nordlys forteller Soleng at han torsdag morgen anmeldte hendelsen ved Alta lensmannskontor. Han forteller at de har tatt hendelsen alvorlig og at saken nå er videresendt til politidistriktet mannen sokner til.

- Politiet behandlet saken på en svært seriøs måte og jeg vil gjerne få berømme dem for dette.

Etter det første intervjuet har Soleng tatt kontakt med Nordlys på nytt. Da forteller han at han har fått vite at hans søster i Fredrikstad i dag har mottatt samme melding som datteren hans fikk. Meldingen var sendt fra samme nummer.

Står bak en rekke lignende forhold

Altaposten omtalte saken tidligere torsdag. Opplysninger avisen har funnet frem til viser at den såkalte "tightsmannen" har holdt på med å sende SMS til tilfeldige kvinner og barn i lang, lang tid.

Siden 2004 har det i snitt vært en rettssak annenhvert år mot mannen. Mannen skal ha sonet fem dommer for forhold som ligner på disse. Bare i 2012 sto han tiltalt for 83 forhold, av disse var det 45 tilfeller av seksuelt krenkende adferd mot kvinner og barn. I denne rettssaken ble han dømt til 11 måneders fengsel.

Les flere saker fra Nordlys.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere