RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjempeavtale til Otrum

Sist oppdatert:
Hotell-TV-selskapet Otrum har fått en endelig avtale på minst 400 millioner kroner med eierselskapet til Holiday Inn. Det er tidligere meldt om intensjonsavtale, som nå bekreftes
- OTRUM og Intercontitnental Hotels Group (IHG), eier av hotellkjedene Holiday Inn og Express by Holiday Inn, har inngått en avtale om at Otrum de neste 5 år skal bli en eksklusiv leverandør og preferred partner for SCHs eide, franchise, leasede og operatør-drevne hoteller i Europa, Midtøsten og Afrika. Avtalen gjelder interaktive TVer og filmer til kjedene Holiday Inn og Express by Holiday Inn, heter det i en børsmelding fra Otrum.

Avtalen etterfølger en intensjonsvtale som ble signert 7.april 2003. Det ble da meldt om hovedtrekkene, inkludert beløp.

Avtalen gjelder leveranser til et antall hotellrom som er estimert til å bli minimum 30.000 rom over en femårsperiode. Minimum kontraktsverdi, beregnet i leieinntekter, er estimert til 51 millioner euro eller 400 millioner kroner, eksklusive merverdiavgift, opplyses det videre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere