Gå til sidens hovedinnhold

Kjempefest for skolejubilant

Hallagerbakken skole feiret i forrige uke 25 år med storstilt fest for store og små. Heldigvis kom sola.

Holmlia: 25-årsjubileet har vært helt fantastisk. Det startet i sprutende regn og isende vind i ett-tiden, men så kom solen. Det må være minst 6-700 mennesker her. Skolen er helt tømt for møbler, sier rektor Merete Mohn.

Elevene begynte skoledagen ved ett-tiden og hadde vært gjennom litteratursti og flere andre konkurranser før foreldre kom til skolen og grillen ble tent. Foreldrene hadde også baket og det lange kakebordet var dekket tett i tett med søte fristelser.

Det ble delt ut flere priser, blant annet Hallagerbakken skoles miljøpris. Den deles ut to ganger i året til en klasse eller gruppe som har gjort en ekstra innsats for miljøet. Årets vinnere var tredje trinn. De hadde blant annet inngått et samarbeid med Canon, ryddet langs Ljanselva, hengt opp miljøplakater på skolen og jobbet for å skape et bedre sosialt miljø i klassen. Elevene har jobbet seriøst med dette og vært veldig engasjerte, forteller Trine Holmgren som er én av tre kontaktlærere på tredjetrinnet.

Deltakerne på litteraturstien skulle svare på spørsmål og skrive dikt. Da vinnerdiktet ble lest opp og det sakte, men sikkert gikk opp for "The Lions" at de hadde vunnet var det ingenting å si på entusiasmen. Hoppende glade mottok elevene diplomer for innsatsen.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis