RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjemper for livet etter slagsmål i Bergen

Sist oppdatert:
Bergen (NTB): Tilstanden er kritisk for en litauer som ble skadd i et slagsmål i Bergen fredag kveld. Skadene skyldes trolig knivstikk, ifølge politiet.

Slagsmålet fant sted i en leilighet i bydelen Årstad, og politiet rykket ut like før midnatt. Den skadde mannen, som er i slutten av 30-årene, ble sendt til Haukeland sykehus, mens en kvinne ble kjørt til legevakten med lettere skader.

Sykehuset opplyste natt til lørdag at tilstanden til mannen var kritisk og at han skulle opereres, skriver ba.no.

En mann i 20-årene er pågrepet for voldshandlingen. Ifølge politiet kommer alle de tre involverte fra Litauen. Det gjør også en fjerde person som befant seg i leiligheten da slagsmålet brøt ut.

- Kvinnen og et annet vitne som befant seg i leiligheten, er avhørt med hjelp av en russisktalende tolk, sier operasjonsleder Terje Hilland i Hordaland politidistrikt til NTB.

Politiets innsatsleder på stedet, Bård Tore Norheim, beskriver slagsmålet som en familievoldsepisode, ifølge ba.no. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere