RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjemper om 2,5 millioner

(foto: scott halleran, gettyimages)
Sist oppdatert:
Etter én uke hjemme i Oslo spiller Suzann Pettersen gigant-turneringen Evian Masters denne uka. Første runde spilles allerede onsdag.

Suzann går da ut klokka 12 - i ball med amerikanske Beth Daniel og svenske Sophie Gustafson.

- Ikke noe ferie
- Etter Canadian Open trengte jeg virkelig noen dager uten konkurranse. En uken i Oslo gjorde godt, men det var ikke direkte noen ferieuke. Jeg trente godt med Evian Masters som neste mål, sier Suzann.

- Den begynner onsdag, og etter dagens treningsrunde skal jeg være klar igjen. Er sulten på å vise at jeg nå kan hevde meg i toppen, og denne banen liker jeg godt. Har spilt her noen ganger nå, og vet at jeg må være presis med drivene mine. Putter jeg på mitt beste i tillegg har jeg muligheter, fortsetter hun.

Nest største premiepott
Det er over 17 millioner kroner i premiepotten i Evian Masters. Dermed er turneringen i Frankrike den nest mest lukrative innen damegolfen. Vinneren får over 2,5 millioner kroner. I fjor ble Suzann nummer 21. Klarer hun å forbedre den plasseringen i år?

Banerekorden er på 64 slag.

Juli Inkster er regjerende mester etter å ha avsluttet med to runder på 64 og 65 slag i 2003. Det ga henne -21 totalt - det beste vinnerresultatet i Evian Masters noensinne. Men hun får tøff konkurranse fra et knallsterkt felt i 2004. Foruten Suzann, stiller også verdensener Annika Sörenstam som vant turneringen i 2000 og 2002. Rachel Teske, vinner i 2001, stiller også.

Med ett unntak stiller faktisk alle vinnerne av LPGA-turneringer i 2004. Samtlige vinnere på europatouren denne sesongen stiller også.

Du kan følge Suzann direkte på disse sidene de neste dagene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere