Gå til sidens hovedinnhold

Kjendis-bonanza på trikk gjennom Oslo 17. mai: - Jeg pleier jo å snike på trikken

Kjente navn flokket til trikken som gikk gjennom Oslos gater på 17. mai.

Avisa Oslo satset stort 17. mai og holdt en direktesending fra en helt egen Avisa Oslo-trikk som kjørte gjennom Oslos gater. Nettavisen viste også sendingen.

Erlend Elias og Erik Sæter var de første som gjestet Avisa Oslo-trikken, og de fortalte hva nasjonaldagen betyr for dem. En av dem avslører også at de pleier å snike på trikken i dette klippet:

I tillegg til disse to, fikk man blant annet se disse kjente profilene i løpet av den to timer lange sendingen:

  • Henriette Steensrup
  • Raymond Johansen
  • Vita og Wanda Mashadi
  • Lilli Bendriss
  • Kadafi Zaman
  • Fabian Stang
  • Marianne Borgen
  • Shazia Majid
  • Jon Niklas Rønning

Se hele sendingen her:

Lilli Bendriss og Fabian Stang

TV-personligheten som er en «synsk medhjelper», kunne ikke fortelle oss når pandemien er over, men det var god stemning på trikken sammen med Oslos tidligere ordfører, Fabian Stang.

I rute gjennom hele Oslo

Politisk redaktør Eirik Mosveen og journalist Maren Wilberg Rostad var programledere for sendingen.

Trikken ble dekket med et helt spesielt Avisa Oslo-design. Den gikk i en egen rute gjennom byen og plukket opp inviterte gjester underveis i programmet, som ble lagd i samarbeid med Sporveien.

– Vi fikk denne litt ville ideen for et par uker siden, og det var utrolig gøy at Sporveien også syns det var en morsom greie. De kastet seg rundt og satt masse folk i sving for å få dette til, sier Hanne Taalesen, nyhetsredaktør i Avisa Oslo.

Sendingen hadde både varierte gjester om bord på trikken, men også innslag fra andre steder i byen. På forhånd ble det meldt at trikken ville bli godt synlig i bybildet på 17. mai.

– Vi ønsker rett og slett å spre litt god stemning og glede i en tid som er ganske vanskelig for mange. Det er heldigvis mulig å se litt fremover nå, og vi ønsker å bidra til litt fremtidshåp, sa Taalesen før den store dagen.

Trikken gikk i en spesiallaget rute gjennom byen, med stopp blant annet på Jernbanetorget, Aker Brygge, Stortorvet og Majorstuen.

Reklame

Endelig på lager igjen: Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk