*Nettavisen* Nyheter.

Kjendis-DJ blir Gucci-designer

Men skal du sikre deg produktene, må du være rask.

13.08.09 09:48

(LXUS.no) Sneakers er ikke lenger bare forbeholdt Nike og Adidas. Også luksuskjedene satser i stadig større grad på eksklusivt og behagelig fottøy, og i høst håper Gucci at du skal velge nettopp deres kolleksjon.

Klikk på bildet for å forstørre.

EKSKLUSIVT: Hos italienske Gucci er ikke en joggesko bare en joggesko. Foto: DAMIEN MEYER (SCANPIX)

Det italienske motehuset åpner derfor en rekke såkalte ”pop-up stores” – butikker som kun eksisterer en kort periode for å selge et visst produkt, før de deretter forsvinner like raskt som de kom. Sist ut i rekken er altså Gucci Icon-Temporary – en rekke pop-up stores hvor motegiganten skal selge sine eksklusive sneakers i en begrenset periode.

LES OGSÅ:
Klokken alle vil ha
Slik skal du kle deg i høst
Hvordan kjøpe dress
Det menn må vite om sko

Første butikk åpner ifølge The Shop Hound i New Yorks Crosby Street, hvor sneakersbutikkene ligger like tett som teltene på Hove. Butikken skal kun holde oppe i to-tre uker. Sneakersentusiaster i Miami, London, Berlin, Paris, Hong Kong og Tokyo kan se frem til den samme shoppingopplevelsen.

Kjent navn i stallen

Motehus med respekt for seg selv gjør selvsagt ingenting halvveis. Gucci Icon-Temporary vil selge en eksklusiv kolleksjon med 18 ulike skomodeller som vil koste fra 3100 til 8700 kroner.

Med seg på lasset har Gucci fått kjendis-DJ Mark Ronson, og hver butikk som åpner vil by på en ny sneaker designet i samarbeid med Ronson.

(Saken fortsetter under bildet.)

Klikk på bildet for å forstørre.

Kunder som kjøper Gucci Ronson får dessuten en 12-tommers vinylplate i begrenset opplag produsert av DJ-en selv. Platespiller følger imidlertid ikke med på kjøpet.

Den første Gucci Icon-Temporary åpner i Crosby Street 23. oktober 2009.

Har du et luksustips? Send det til LXUS!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag