*Nettavisen* Nyheter.

Kjendisdatter i CSI:NY

Rumer Willis skal medvirke i jubileumsepisode av CSI: New York

18.09.08 18:26

(BiipMag): Rumer Willis (20), datteren til Bruce Willis og Demi Moore, skal være med i episode nr 100 av den populære serien CSI: New York. Karakteren hun skal spille heter Mac Taylor, det samme som seriens hovedetterforsker, og i jubileumsepisoden letes det etter en seriemorder som dreper mennesker med nettopp dette navnet. Rapperen Nelly og skuespiller Julia Ormond skal også være med, i episoden som vises for første gang i USA 19.november.

Klikk på bildet for å forstørre.

Aktuell
CSI:NY vil bli Rumers andre TV-opptreden iløpet av to måneder, ettersom hun også er med i en episode av «Army Wives» (Koneklubben) i oktober.
Hun er dessuten snart aktuell i filmen The House Bunny, som er en komedie med utgangspunkt i Hugh Hefners Playboy Mansion. Den handler om en jente som blir sparket ut fra Playboy-huset, og må søke tilflukt hos jenteklubben «Zeta Alpha Zeta», hvor hun må være med i kampen mot å miste tilholdsstedet deres til en rivaliserende klubb.

Les også: Rumer viste fram storfamilien

Læringsprosess
«Det var veldig annerledes å jobbe med film, og antakelig den største læringsprosessen jeg har hatt. Bare å få muligheten til å være med, og ikke minst alt ansvaret som ligger på deg. Jeg er takknemlig for å få være en del av det», forteller den ferske skuespilleren til BANG Showbiz.

Klikk på bildet for å forstørre.

Miss Golden Globe
Forøvrig skal Rumer være «Miss Golden Globe» i år, en rolle som på tradisjonelt vis blir gitt til barn av berømte stjerner.

Les også: Fra grå mus til trendsetter

Det siste fra BiipMag: Gå til forsiden her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.