*Nettavisen* Nyheter.

Kjendisene festet med TV 2

Foto: Asle Bentzen/SIDE2

Stort og smått av TV 2-kjendisene samlet seg på party torsdag. Se bildene.

18.08.06 21:23

(SIDE2:) BILDESPESIAL: Kjendisfest på Fløien

Dorthe Skappel er vanligvis ballets dronning når TV 2 feirer seg selv før tv-høsten setter i gang. Men da kjendisene samlet seg til selskap på Fløyfjellet i Bergen torsdag, var ikke Dorthe tilstede.

Eli Kari i lokal design
Likevel var det celebert på restauranten oppe på «Bergens tak». Blant kjendisene som feiret TV 2s høstprogram var værdamene Eli Kari Gjengedal, Gry-Hege Thorslund, Ane Nyrerød og May Lisbeth Midtgård Myrvang.

Eli Kari stilte i lokaldesignet kjole.

- Kjolen er laget av en designer her i Bergen som heter Renate Rolland. Det er stylisten til TV 2 som har plukket den ut for meg, mens sjalet er sydd spesielt for meg. Det ble laget på bare to timer, sier Eli-Kari til Side2.

Spesialdesignet
Den anglo-norske kjendis-dyrlegen Trude Mostue, som snart dukker opp i den neste runden av «Skal vi danse?», hadde også fått en spesialdesignet kjole.

- Den er laget av en designer i England. Designet heter Cute To Wear, forklarer Trude om kjolen, som har meksikanske motiver.

I slutten av september kaster hun seg ut i dansen, i runde nummer to av suksessen «Skal vi danse».

- Jeg gleder meg. I forhold til det engelske tv-miljøet, som jeg kjenner godt, er det norske miljøet som en stor familie. Vi er allerede blitt gode venner, sier Trude Mostue til Side2.

Kanskje snart kjæreste?
Med i selskapet var også Anne Mæhlum og Terje Sann, som med god hjelp av Kathrine Moholt skal finne seg kjærester i programmet «Jakten på kjærligheten». Anne la ikke skjul på at hun var spent på hvor mange frierbrev hun kom til å få.

- Hvem vet - kanskje jeg har kjæreste om noen år? Om jeg går videre i programmet er i grunnen ikke så viktig. Jeg har møtt mange spennende mennesker og hatt det moro. Det viktigste er hvor mange brev jeg får, og om det er noen spennende personer som har skrevet til meg, sier Mæhlum til Side2.

Hun sier videre at det var en kamerat av henne som meldte henne til TV 2.

- Jeg ble overrasket da TV 2 ringte og spurte om jeg ville være med. Men det var en av barndomsvennene mine som meldte meg på, sier odelsjenta, med gård i Bruttum like sør for Lillehammer.

Mer fra høstlanseringen:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.