*Nettavisen* Nyheter.

Kjendisene nyter også solen

Foto: (foto: scanpix)

Kjente personer i Bergen nyter sommervarmen. Noen ser på damer i bikini, andre dømmer fotballkamp. Les hvem som gjør hva.

15.07.06 15:17

Som folk flest nyter kjendisene de varme dagene denne helgen. Noen er friske og raske og holder seg i fysisk aktivitet, mens andre tar det mer piano og rett og slett slapper av og nyter solen. Så har vi dem som ser på damer i bikini...

Davy Wathne (sportsanker i TV2):

- Jeg er i Florø og skal dømme kampen mellom Brann og Liverpool (all star-kamp mellom gamle storheter på de to lagene). Det blir stort og jeg gleder meg veldig, sier den populære bergenseren

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Atle Færevåg

Martin Andresen (kaptein på landslaget og serieleder Brann):

- Jeg trener og forbereder meg til kamp på mandag mot Viking. Ellers slapper jeg av sammen med familien.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (TV 2)

Eli Kari Gjengedal (værdame i TV2):

- Akkurat nå sitter jeg under en parasoll i hagen og drikker kaffe og ser på vennene mine i bikini. Så passer jeg på sønnen min som er i bassenget, sier Gjengedal og ler.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Håvard Solem, TV 2 Nettavisen

Herman Friele (ordfører i Bergen):

- Jeg er på fisketur og fisker laks i Lærdalselven sammen med familien. Så skal jeg nok slappe av, sier kaffekongen Friele.

Klikk på bildet for å forstørre.

Arne Tvedt (Radio 1-reporter):

- Korsbåndet er nyoperert. De siste dagene har jeg ligget med foten høyt, men er av legene blitt jaget opp på sykkelsetet. Mulig jeg kan miste noen kilo. Når jeg tenker meg om er det så lenge siden jeg har brukt sykkelen at jeg ikke vet om den er punktert!, sier Tvedt og ler.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag