RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjendisene satser på ferie

(getty)
Sist oppdatert:
Tennisstjernen Andre Agassi og festglade Nicky Hilton er bare noen av kjendisene som låner ut navnet sitt for å lokke feriefolket.

(SIDE2): Forrige uke annonserte Agassi at han, sammen med kona Steffi Graf, nå skal satse på et luksuriøst feriested som er under utvikling. Tennisparet skal være med å bygge opp et treningsanlegg for selskapet Exclusive Resorts.

Trening for rike

- Tennis ga meg en mulighet til å påvirke mennesker noen få timer. Dette gir meg en mulighet til å innta konstruksjonen av folks liv, sier Agassi til USA Today.

Det er folk med mye penger som tennisstjernen nå vil få kontakt med. Exclusive Resorts har nærmere 300 boenheter, fordelt på 35 lokaliteter og forlanger opp mot 2,2 millioner kroner for et medlemskap i klubben. I tillegg koster det 150.000 kroner å benytte seg av de eksklusive fasilitetene over en periode på 45 dager i løpet av året.

Nicky O

Hotellarving og søsteren til Paris, Nicky Hilton har autorisert bruken av hennes navn til en planlagt kjede med hoteller kalt «Nicky O». Den første av 10 trendy hotell åpner i desember i på Miamis South Beach. Her er rommene spesialdesignet av folk som Roberto Cavalli, Nicole Miller og Nicky Hilton.

Hotell nummer to åpner i Chicago i februar. Prisene per rom vil ligge på rundt 2500 kroner for et døgn.

- Jeg låner ikke bare bort navnet mitt, sier Nicky Hilton. Hun hevder å være involvert i alle aspekter ved hotellet design.

Hotellentreprenøren Robert Falor trekker allikevel frem hennes unike kontakter. Han mener det er vanskelig å sette noen verdi på dette, men den er stor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere