RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjendisene snikfotograferes

Sist oppdatert:
Sandra Lyng Haugen (18) og Kathrine Sørland (25) er blant de mange norske kjendisene som opplever at folk stadig tar bilde av dem uten å spørre.

(SIDE2): Bildene tas ofte med mobiltelefon, og mange sender dem videre til aviser eller ukeblad som tips. Mobilkameraer har blitt allemannseie, og det blir stadig vanskeligere for kjendisene å beskytte privatlivet sitt.

En av dem som ofte blir foreviget via MMS er plateaktuelle Sandra Lyng Haugen, skriver VG.

- Folk har tatt bilde av meg med mobiltelefon uten sminke, og i pysj i Mosjøen og sendt det inn til et eller annet ukeblad uten at jeg visste om det. Men jeg bryr meg ikke om det. Jeg vet at folk tipser om ditt eller datt. Det er alltid noen man ikke kan stole på, har Lyng Haugen tidligere uttalt til avisen.

En annen populær dame som ofte opplever at folk tar bilder av henne er modellen Kathrine Sørland.

Hun mener at mobilkameraene flytter grenser, og at mens folk med et vanlig kamera ofte er høflige nok til å spørre før de tar et bilde, glemmer de gjerne det før de knipser i vei med mobiltelefonen, skriver VG.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere