*Nettavisen* Nyheter.

Kjendisene som burde droppet plastisk kirurgi

Noen kommer unna med et naturlig resultat. Andre er ikke fullt så heldige. SE BILDER

02.07.14 10:27

(SIDE2): Det er flere kjendiser i Hollywood som har lagt seg under kniven enn dem som ikke har gjort det.

Allikevel er det store forskjeller på resultatet. Noen har kanskje latt seg friste til å overdrive operasjonene en smule? Mens andre har kommet unna med æren i behold.

Nettstedet Answers har samlet disse kjendisene, som eksempler på plastiske operasjoner som ikke har gitt spesielt heldig utfall.

- Fikset nesen etter suksessen

Selv om Hollywood gjerne vil ha rynkefrie, evigunge ansikter har det ikke vært et karrieretrekk for noen av de som er med på denne listen.

Jennifer Grey, som hadde hovedrollen sammen med Patrick Swayze i 80-talls hit-en Dirty Dancing, fikk fikset på nesen sin etter at hun ble kjendis.

Den fra før av ukjente skuespilleren tenkte kanskje at hun ville få flere roller dersom hun jaget perfeksjonismen som råder i Hollywood, men dessverre for Grey ble det bare en hel masse skriverier om den nye nesen og lite filmtilbud. Etter operasjonen så hun kanskje for vanlig ut?

SE BILDER AV KJENDISENE UNDER:

Teksten fortsetter under bildekarusellen

5716

Tori Spelling er en av andre som ikke har hatt hellet med seg når hun blant annet fikset på brystene. Stjernen fra Beverly Hills 90210 endte opp med å saksøke kirurgen.

«Girl next door» skuespiller Meg Ryan var lenge en publikumsyndling med filmer som «When a man loves a woman», «When Harry met Sally,» «French Kiss», «Sleepless in Seattle» og «You've got mail» men også Ryan som hadde et naturlig og frisk utseendet klarte ikke å bli eldre.

Litt for mye restylane i leppene og botox i panna gjorde at den flotte skuespilleren så unaturlig ut. Det blir også spekulert i at hun har operert inn implantater i ansiktet for å få fyldigere og markerte kinnbein.

Ryan har ikke hatt suksess på filmlerretet etter at hun la seg under kniven, men kanskje ble hun for gammel for Hollywood uansett? Det er dessverre ikke mange kvinner over 50 år som får roller i filmindustrien i USA.

- Måtte gjennomgå flere operasjoner

American Pie-stjernen Tara Reid er kjent for å være en partyglad fargeklatt i Hollywood og den fra før av vakre jenta la seg under kniven for å fikse på både bryster og mage. Dessverre ble det ikke gjort en god nok jobb og hun måtte legge seg under kniven opptil flere ganger for å rette opp feilene den første kirurgen gjorde, skriver answers.com .

Mickey Rourke har aldri nektet for at han har lagt seg under kniven opptil flere ganger. Tanken var først å rette opp i skavanker han hadde fått av boksingen i yngre dager, men nå ser Rourke temmelig skremmende og stiv ut i maska. Han har strammet opp det meste og løftet og injisert. Han ser rett og slett ut som en gummidokke av seg selv.

Melanie Griffith har gjennomgåt en rekke plastiske operasjoner og ektemannen Antonio Banderas gikk til og med ut offentlig og fortalte om konas avhengighet av plastiske operasjoner. Han ville gjerne at hun skulle slutte å operere seg og har stått ved sin kones side alltid.

Jocelyn Wildenstein er mest kjent fordi hun har operert seg så mange ganger. Hun tilhører sositeten i New York og det var først etter at hun ble skilt i 1997 at den ene operasjonen overgikk den andre. dette har resultert i et oppblåst, stramt og hovent utseendet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag