RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjendisene spilte bort 1,4 mill

Foto: PokerStars.com (PokerStars.com)
Ikke alle er rammet av finanskrisen.

(SIDE2): Denne uken var en rekke profilerte kjendiser samlet i PokerStars.net sin veldedighetsturnering Ante Up for Africa i Monte Carlo i Monaco.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Pokerturneringen ble arrangert for å samle inn penger til krigsofrene i Darfur-provinsen, og blant de spandable kjendisene som stilte opp var rapperen Nelly, R’n’B-stjernen Christina Milian, Liverpools førstekeeper Pepe Reina og Tottenham- og Manchester United-legenden Teddy Sheringham.

Hver deltaker måtte betale 4000 euro, eller i underkant av 35 000 kroner for å delta. For dem som har tatt turen til Monte Carlo så vet man at det ikke nødvendigvis er avskrekkende for dem som vanker der.

I tillegg til innskuddet fra deltakerne bidrog arrangøren med 100 000 euro til Darfur-ofrene.

Turneringen ble vunnet av den kanadiske pokerproffen Isabelle Mercier, mens den gamle fotballhelten Sheringham kom på andreplass.

Som best plasserte ikke-Team PokerStars Pro med sin andreplass mottok Teddy Sheringham hovedpremien i turneringen; en tur til PokerStars Caribbean Adventure på Bahamas i januar 2010.

Mer enn 400 000 mennesker har dødd og over fire millioner har mistet sine hjem i Darfur-provinsen siden konflikten startet. Frem til i dag har Ante Up for Africa samlet inn nærmere 2 millioner dollar til ofrene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere