*Nettavisen* Nyheter.

Kjendisenes favoritt

Foto: (Getty Images)

Sånn bruker du sommerens motefarge.

(SIDE2): Turkis er en perfekt sommerfarge og gjør seg spesielt godt på denne årstiden. De blågrønne tonene har en tendens til å fremheve og forsterke brunfargen, men også de litt blekere kan satse på denne nydelige fargen. Det gjelder bare å finne den rette nyansen.

Turkisfargen er synlig og passer derfor godt sammen med hvitt og nøytrale, duse farger. Du kan også bruke den i sommerens store motetrend «Color Blocking» hvis du ikke er redd for oppmerksomhet.

LES: Sats på lilla og oransje!

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Fargen gjør seg også godt på tilbehør og som øyenskygge. Sprit opp antrekket med øredobber, armbånd og kjeder i denne kule sommerfargen. Også neglene kan lakkeres i turkis. Det er ingen tvil om at denne fargen er hot!

Inspirasjon
Popstjernen Lady Gaga valgte like gjerne å farge hele håret sitt i turkis tidligere i sommer. Blir dette for voldsomt kan du bli inspirert av blant annet Hollywoodkjendis Nicky Hilton og skuespillerinnen Ginnifer Goodwin. Nicky Hilton velger å style opp antrekket med ringer og kjeder turkise toner.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Skuespiller Ginnifer Goodwin, blant annet kjent fra filmen «Han er faktisk ikke interessert», velger å la turkisfargen dominere makeupen på den røde løperen. Her gjelder det å ikke mikse for mange farger, men nettopp heller velge én farge som brukes til å skape en helhet i antrekket.

Se bare på hvordan Ginnifer Goodwin har nøytrale farger i kinn og på leppene, og dermed lar turkis fargen bli dominerende sammen med smykker i samme farge.

Kongelig farge
Danmarks kronprinsesse Mary dukket opp i en turkis kjole da hun kom i bryllupet til fyrst Albert (53) og fyrstinne Charlene (33) i begynnelsen av juli i år. Firebarnsmoren fødte tvillinger i januar og så strålende ut da hun var i Moncao. Hun matchet kjolen med en turkisfarget veske og et hodeplagg i pudderrosa.

LES: Sommerens heteste trendplagg

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Getty Images)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag