RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Getty Images)

Kjendisenes favoritt

Sånn bruker du sommerens motefarge.

(SIDE2): Turkis er en perfekt sommerfarge og gjør seg spesielt godt på denne årstiden. De blågrønne tonene har en tendens til å fremheve og forsterke brunfargen, men også de litt blekere kan satse på denne nydelige fargen. Det gjelder bare å finne den rette nyansen.

Turkisfargen er synlig og passer derfor godt sammen med hvitt og nøytrale, duse farger. Du kan også bruke den i sommerens store motetrend «Color Blocking» hvis du ikke er redd for oppmerksomhet.

LES: Sats på lilla og oransje!

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Fargen gjør seg også godt på tilbehør og som øyenskygge. Sprit opp antrekket med øredobber, armbånd og kjeder i denne kule sommerfargen. Også neglene kan lakkeres i turkis. Det er ingen tvil om at denne fargen er hot!

Inspirasjon
Popstjernen Lady Gaga valgte like gjerne å farge hele håret sitt i turkis tidligere i sommer. Blir dette for voldsomt kan du bli inspirert av blant annet Hollywoodkjendis Nicky Hilton og skuespillerinnen Ginnifer Goodwin. Nicky Hilton velger å style opp antrekket med ringer og kjeder turkise toner.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Skuespiller Ginnifer Goodwin, blant annet kjent fra filmen «Han er faktisk ikke interessert», velger å la turkisfargen dominere makeupen på den røde løperen. Her gjelder det å ikke mikse for mange farger, men nettopp heller velge én farge som brukes til å skape en helhet i antrekket.

Se bare på hvordan Ginnifer Goodwin har nøytrale farger i kinn og på leppene, og dermed lar turkis fargen bli dominerende sammen med smykker i samme farge.

Kongelig farge
Danmarks kronprinsesse Mary dukket opp i en turkis kjole da hun kom i bryllupet til fyrst Albert (53) og fyrstinne Charlene (33) i begynnelsen av juli i år. Firebarnsmoren fødte tvillinger i januar og så strålende ut da hun var i Moncao. Hun matchet kjolen med en turkisfarget veske og et hodeplagg i pudderrosa.

LES: Sommerens heteste trendplagg

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere