Kjendisenes favorittfarge

Foto: (Allover)

Slik kler du deg i sesongens store trendfarge.

28.04.10 09:02

(SIDE2): Pudderfargene har for alvor inntatt motebildet, og det virker som dette er en farge som er kommet for å bli. De sarte nyansene er både romantiske, sofistikerte og feminine, og det ser lekkert ut enten du bærer fargen fra topp til tå eller som et innslag i et antrekk.

Se bildekarusell av kjendisene nederst i saken!

Chloés farge
Nyansene er store når det kommer til pudderfargene, men beige og rosa har dominert både catwalkene og den røde løperen. Chloé er ett av motehusene som virkelig har latt seg inspirere av puddertrenden, og fargene var en viktig del av kolleksjonene både i fjor og i år.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Rødt og pudder
Det er liten tvil om at kjendisene elsker puddertrenden. De har allerede tatt i bruk fargene både på den røde løperen, og privat.

Å blande pudderfarger med en sterk rødfarge er lekkert. De store kontrastene bryter den ellers så feminine looken, og fargene fremhever hverandre når de kombineres.

Whitney Port og Kate Bosworth liker begge pudder/rød-kombinasjonen, men som du ser på bildene har de valgt hver sin måte å dra inn det røde elementet på.

Bosworth har knallrød leppestift og sko (se i bildekarusell), mens Port har en rød dressjakke til sin pudderfargede kjole og accessories.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Dongeri og pudder
Dongeri er en av de heteste trendene akkurat nå, og olajakken er et «must» for våren og sommeren. Å kombinere pudderfarger og olajakke er perfekt. Da får du en avslappet look, samtidig som du holder på det feminine.

Se bare hvordan Mena Suvari har kombinert en pudderfarget kjole, med olajakke og sexy sko (se bildekarusell) - en perfekt kombinasjon.

Les mer: Her er den nye in-jakka

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Ett element i antrekket
Men du trenger ikke mange pudderfargede elementer for å være trendy denne sesongen.

Alexa Chung er kjent for å være et stilikon, og er først ute med det meste. Hun har valgt å kombindere olashorts og militærjakke, med en pudderfarget topp.

Det er også verdt å nevne at hun her kombinerer fire av sesongens heteste tender; militærjakken, olashortsen, pudderfargene og sokker i pumpsene.

Flere av kjendisene velger også heklede plagg i puddertoner - så dette er en trend det er verdt å merke seg.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Grått
En annen farge du med hell kan kombinere puddernyansene med, er grått.

Se hvordan Mollie King matcher den draperte kjolen sin, som forøvrig er en annen het trend, med en grå, stor veske. Lekkert!

(se bildekarusell under bildet)

HTML EMBED

SE BILDER AV KJENDISER I PUDDERFARGER HER:

3198 (Alle foto: AlloverPress)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag