RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjendisenes ferieønsker

Sist oppdatert:
Cameron Diaz og noen andre kjente mennesker har fortalt Times Online hvor de vil dra på ferie i år.

(SIDE2): Ønskene er mange når kjendisene lufter sine ferieønsker gjennom media. Om de vil følge eller unngå dem er helt opp til deg.

Skuespiller Cameron Diaz:

«Alle mine favorittferier er utendørs, vandring mellom trærne, en båttur på elven, surfing, men snøbrett gir den største spenningen. Jeg elsker fart», innrømmer hun.

«Jeg lurer på om det finnes en plass hvor jeg kan kjøre på snøbrett og surfe på samme turen?»

Times anbefaler New Zealand. Kom deg ut på den blendende hovedveien – Surf Highway 45 på Nordøya i september eller oktober. Her kan du kaste deg på bølgene ved New Plymouth og få unnagjort noen svinger på fjellet Taranaki på en og samme dag.

Talkshow-helt Jerry Springer:

«Jeg er en ivrig sigarrøyker, men du kan selvfølgelig ikke få Cubanere i USA, så jeg ville elsket å en dag besøke Havanna. Jeg er tiltrukket av byens image før Castro, arkitekturen, stedets rytme og livsstilen. Det nærmeste vi har er South Beach i Miami, og jeg liker meg der selv om jeg aldri vil få noen South Beach-kropp.»

Times anbefaler: For et drag av gamle Havanna, må man besøke Ambos Mundos – berømt hotellarv i byen med gode mojitos, en restaurant på taket og Ernest Hemingway i gjesteboken. Det er også en sigarbutikk ved siden av, men et besøk på sigarfabrikken Partagas skader vel heller ikke.

Skuespiller Kate Winslet:

«Mitt ønske for 2007 er en ferie I Cornwall – igjen. Jeg har vært der hvert år siden jeg ble født, og det er en vinner for meg hver gang. Om det er noe nytt å se eller å gjøre der til sommeren, så vil jeg vite om det. »

Times anbefaler den travleste stranden i Cornwall, sporty og sofistikerte Watergate Bay vil bare bli mer sexy i 2007. En oppgradering er på vei langs denne fornøyelsen av sol og sjø. Vannsport eller heller ikke mangelvare på aktivitetsfronten.

Skuespiller Rufus Sewell:

«Jeg vil virkelig dra til India og så lenge som mulig. En skikkelig langtur, bare reise rundt, se, lukte og smake. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg er så klar for denne ideen; kanskje jeg vil finne meg selv der.»

Times anbefaler: Søken etter selverkjennelse er en upålitelig ting, men en god plass å starte kan være Varanasi. En hellig by ved elven Ganges som besøkes av hinduistiske pilegrimer.

Her fremkalles fruktbarheten gjennom utallige seremonier og kremeringen langs elvebredden er verdenskjent. Men om ikke spirituell stimuli ikke hjelper, så kan man prøve naturens vidunder og vandre rundt høydene i Singalila i Vest-Bengal. Yoga ved tilfluktstedet Shreyas nær Bangalore er også en mulighet.

Skuespiller Andy Garcia:

«Jeg har øyliv i blodet fra min oppvekst på Cuba, så for meg er det ikke noe som kommer i nærheten av sjøen. Det er en følelse jeg oppdaget igjen på Bahamas. Jeg drar ofte dit for å fiske og få fred, og for å bare stirre ut over det store havet. Men jeg reiser sjelden i disse dager uten mine barn. Kanskje det finnes et bra familiested for oss der?»

Times anbefaler Atlantis Resort for en fullverdig familieferie på Bahamas. Anlegget ligger på øya med det velklingene navnet Paradise Island. Her er det basseng av alle typer, fordelt på 140.000 kvadratmeter og et bevaringssenter for delfiner. Golfbane, kasino, restauranter og barer hører også med til tilbudet.

Flere tips og mer inspirasjon finner du her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere