*Nettavisen* Nyheter.

Kjendisenes nyttårsforsetter

Noen skal spise mer og feste like mye som før, mens andre skal løpe fortere, hoppe høyere og skyte hardere.

28.12.06 15:51

(SIDE2):

Kåre Valebrokk, TV 2-sjef:
- Jeg har ingen nyttårsforsetter, utenom å fortsette å leve!

Jan Ove Ottesen, vokalist i Kaizers Orchestra
- Jeg trenger ikke nyttårsforsetter for å starte på noe nytt og å bli engasjert. Til neste år skal jeg i hvert fall ha mer fri og klare å si nei til for mye jobb. Fritiden skal jeg bruke til å stå mer på ski og reise på fjellet. I hvert fall annenhver helg skal det bli en tur i slalombakken.

Per Sundnes, Store studio-programleder og trendekspert
- Jeg skal spise mer og bedre, feste akkurat passe og fortsatt være verdens beste sønn, venn og kjæreste.

Kjell Nordström, designer:
- Jeg har sluttet med det, fordi jeg blir alltid så skuffet over meg selv. Jeg klarer jo aldri å følge det opp, så egentlig er det bare tullete. 80 prosent av alles nyttårsforsetter går nok rett i dass.

Charlotte Thorstvedt, programleder i MTV:
- Det funker jo aldri, men jeg prøver alltid å holde meg unna sjokolade. Tror ikke jeg har noen andre forsetter. Jeg røyker jo aldri, men jeg kunne kanskje festet litt mindre. Snop og sjokolade er nok det største problemet. Faktisk vil jeg trene mer, ja det er viktig. Også vil jeg innrede min nye leilighet etter Feng Shui-metoden.

Ando Woltmann, King Midas-vokalist
- Løpe fortere, hoppe høyere og skyte hardere. Også skal jeg spise mer frukt, nøtter og sjokolade.

- Jeg pleier ikke å holde nyttårsforsettene, det er vel ikke derfor man har det heller, men mer for å ha en viss målsetting.

Kimberly Larsen, Voice-programleder:
- Herregud jeg har så mange, du vil ikke tro det en gang. Jeg har egentlig 50 stykker, men jeg har plukket ut et par av de. Jeg skal stå opp tidligere og ikke forsove meg. Jeg skal handle alle neste års julegaver i januar. Leiligheten min er full av hull, så jeg skal begynne å bruke laservater når jeg henger opp bilder. Så skal jeg bare si pene ting til neste år, det er som jeg sier til sønnen min: «har du ikke noe pent å si, så ikke si noe i det hele tatt». I tillegg skal jeg starte mitt eget politiske parti, men det siste og viktigste er å huske nyttårsforsettene mine.

- Jeg satser stort, men jeg holder nok ikke så mange som jeg skulle ønske.

Henriette Bruusgaard, programleder i Oslo-TV:
- Hovedsakelig å begynne å trene regelmessig, helst tre ganger i uka. Det er det samme hvert år. Noen ganger har jeg klart å slutte å røyke, men denne gangen har jeg ikke det. Jeg har innsett at det ikke går å slutte neste år, men kanskje året etter der igjen.

Sarah Steensby, skuespiller og jusstudent:
- Hvert år har jeg forsett om å gi litt mer faen. Tror jeg kommer til å gjenta det i år, føler ikke jeg har fått fullt utbytte for det ennå. Det å gutse litt mer, jeg tenker for mye på hvordan reaksjoner jeg får, hva folk synes og hva jeg selv synes. Jeg skal glemme konsekvensene litt!

Jeanette Rode, slankedronning og Skal vi Danse-deltager
- Jeg vil ikke ha så mange forsetter. Bare fordi jeg liker å gjøre ting med en gang og ikke vente til en spesiell dato. Men jeg skal prøve å være et «human-being» og ikke et «human-doing». Så jeg skal slutte å planlegge så mye og heller leve mer i nåtid.

Jenny Jenssen, entertainer:
- Jeg har slutta å slanke meg og røyke har jeg aldri gjort. Men jeg har akkurat blitt mamma, så jeg skal gi min lille nye datter Tilje masse kjærlighet i 2007. I det nye året skal jeg rett og slett bare kose meg.

Trine Grung, programleder TVNorge:
- Nå slutter jeg i Kanal 24 og begynner i TV Norge så et av mine nyttårsforsetter er å skaffe flest mulig seere til TVNorge. Dessuten skal jeg fortsette med den sunne livsstilen min. Det betyr trening hver eneste dag i 2007.

Les mer om kjendiser her

Følg Side2 på mobilen

OPPDATERT PÅ SMS: Send kodeord «sladder» til 1984! (kr 4/pr mld)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.