*Nettavisen* Nyheter.

Kjendisenes pinligste utbrudd

Foto: Akihiro I/Getty Images

Det er ikke bare Christian Bale som har temperament i Hollywood.

07.02.09 12:34

(SIDE2:) Denne uka har ikke vært Christian Bales beste. Et opptak hvor han mister fatningen under innspillingen av «Terminator 4» har kommet ut.

- Jeg skal faen meg banke deg. Jeg vil ha deg av det jævla settet, din kødd, sa skuespilleren i en fire minutter lang tirade mot filmens fotograf Shane Hurlbut.

LES OGSÅ: Christian Bales diva-utbrudd ble technohit

Hør tiraden på YouTube.

Bale er ikke den første kjendisen som har mistet besinnelsen. Her er noen av kjendisene som trolig skulle ønske de ikke hadde så stort temperament:

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Giulio Marcocchi/Getty Images

Michael Richards
Mange fikk et helt nytt bilde av Michael Richards i 2006. Komikeren, som er best kjent fra «Seinfeld», opptrådte på L.A. Comedy Club da han begynte å rope til noen publikummere som forstyrret ham.

- For 50 år siden ville vi hengt dere opp ned, ropte han som en henvisning til raseangrep i USA.

Mennene reiste seg for å forlate salen. De sa at Richards ikke hadde noen grunn til å prate sånn til dem.

- Det er det som skjer når du avbryter den hvite mann, vet du ikke det? sa han.

LES OGSÅ: Se Kramers rasistiske raseriutbrudd

Se videoen på YouTube.

Senere beklaget han hendelsen direkte på talkshowet til David Letterman.

LES OGSÅ: Beklager rasistisk utbrudd

Se videoen på YouTube.

Marlon Brando
Ikke alle utbrudd er like direkte. Under Oscar-utdelingen i 1973 ble Marlon Brando tildelt statuetten for sin rolle i «Gudfaren». Men i stedet for selv å ta imot prisen, sendte han opp en skuespiller utkledd som indianer som kalte seg Sacheen Littlefeather.

- Han kan dessverre ikke akseptere denne veldig sjenerøse prisen, og grunnen til det er behandlingen av indianere i dag av filmindustrien, sa hun, før hun måtte ta en kort pause for å ikke begynne å gråte.

LES OGSÅ: De rareste Oscar-øyeblikkene

Se videoen på YouTube.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Amanda Edwards/Getty Images

David O. Russell
Under innspillingen av filmen «I Heart Huckabees» ble regissør David O. Russell forbannet på skuespiller Lily Tomlin. I 2007 ble to klipp med krangling offentliggjort.

- Fuck you! I`m just trying to fucking help you, do you understand me? I`m being a fucking collaborator, skrek han, før ordene ble enda grovere.

Se utbruddet på YouTube.

Tom Cruise
At Tom Cruise er en mann med mange meninger og store følelser har de fleste fått med seg. I 2005 kritiserte han skuespiller Brooke Shields fordi hun hadde brukt antidepressive medisiner da hun led av fødselsdepresjoner. Under et intervju i programmet «Today» gikk han inn i en diskusjon med programleder Matt Lauer.

- Jeg har aldri vært enig i psykiatri, aldri, sa han, og hevdet at han hadde studert historien til psykiatrien og derfor visste at dette er en behandlingsform som ikke fungerer.

- Alt det gjør er å skjule problemet. Det er alt det gjør. Du ser ikke årsaken til problemet, sa han.

LES OGSÅ: Cruise fordømmer Shields

Se videoen på YouTube.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: AFP PHOTO/LA COUNTY SHERIFF'S DEPT

Mel Gibson
Mel Gibson ble tatt for fyllekjøring i august 2006, da han holdt altfor høy fart, hadde en åpen flaske tequila og var synlig beruset. Han motsatte seg likevel arrestasjon, og han ble derfor slengt inn i politibilen.

- You motherfucker, I`m going to fuck you, skrek han.

Videre kom han med antisemittistiske utsagn, hvor han blant annet ga jøder skylden for alle krigene i verden.

LES OGSÅ: Mel Gibson arrestert

LES OGSÅ: - Jeg sa forkastelige ting

Alec Baldwin
Én ting er å være sint på ekskona. Noe helt annet er det å skjelle ut sin 11 år gamle datter på telefonsvareren. Det gjorde Alec Baldwin i 2007.

- Du er en uhøflig, tankeløs liten gris. Du har ikke hjernen eller sømmeligheten som normale mennesker har. Jeg gir faen i om du er 12 år, eller 11 år, eller at du er et barn, eller at din tankeløse mor er en pest og en plage som ikke bryr seg om hva du gjør si vidt jeg vet. Du har ydmyket meg for siste gang med denne telefonen, sa han.

LES OGSÅ: - En uhøflig, tankeløs liten gris

Hør hele telefonbeskjeden på The Sun.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: EPA/ANDREW GOMBERT

Russell Crowe
I 2005 var den Oscar-vinnende skuespilleren på et hotell på Manhattan. Omtrent klokken 4.20 prøvde han å ringe til kona i Australia for å fortelle at han hadde kommet trygt frem. Dette fikk han imidlertid ikke lov til. Derfor kastet han telefonen i ansiktet til en av de ansatte på hotellet. Personen fikk en flenge i ansiktet og måtte på sykehus. Crowe ble arrestert etter hendelsen og siktet for overfall.

- Det var ikke meningen å treffe fyren. Jeg ville bare at den jævla telefonen skulle fungere, sa han etterpå, ifølge Aftonbladet.

LES OGSÅ: Russell Crowe arrestert

LES OGSÅ: Vil saksøke Crowe

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag