RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjendisenes råd til Paris

Sist oppdatert:
Se hva kjendisene tenker om Paris Hiltons fengselsstraff.

(SIDE2): Mange av kjendisene som spradet oppover den røde løperen under CFDA Fashion Awards mandag kveld hadde støttende ord å komme med til hotellarvingen som nå soner sine 23 dager i kvinnefengselet Lynwood.

Les mer om saken her:
Se Paris på vei til fengselet
Paris er i fengsel

- Jeg blåser i hva hun har på seg. Jeg håper hun er komfortabel og at hun har lært noe av det. Jeg synes veldig synd på familien hennes, mener Zac Posen, som designer klær for stjerner som Gwyneth Paltrow og Portia de Rossi.

SE INTERVJU MED FLERE KJENDISER I VINDUET OVER

Supermodellen Petra Nemcova mener Paris må fokusere på det positive som kan komme ut av et slikt opphold.

- Det er alltid positive og negative ting ved det som skjer, og man må forsøke å se på det positive. Få din styrke fra det og lære av det, det er alltid noe, selv om det bare er fem eller en prosent positivt ved det, så må du fokusere på det og du vil komme gjennom det, oppmuntrer Nemcova.

Etter at Paris hadde meldt seg til soningen søndag kveld, hvor hun ankom rett fra MTV Movie Awards, holdt advokaten hennes en pressekonferanse. Han mener 45 dager er altfor strengt for det Paris er dømt til. Paris har allerede fått straffen redusert til 23 dager for god oppførsel, lenge før hun begynte soningen.

Se video her:Hiltons advokat: - Dommen er for streng

Det er ingen tvil om at Paris' fengsling er en av kjendisverdenens største happenings så langt i år, og store menger pressefolk camper nå utenfor fengselet i Los Angeles for å dekke saken.

Se video her:Mediekaos rundt Paris

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere