*Nettavisen* Nyheter.

Kjendisenes SMS-flauser

Cindy Hovde ble mobbeoffer på Idol-turneen, men Aylar sliter med sine gutteprosjekter. Sjekk kjendisenes SMS-tabber.

06.08.05 12:25

(SIDE2):Christer Falck: - Jeg og en venninne byttet mobiler og lagde lapper der det for eksempel stod «du ser så bra ut om dagen, keep up the good work» og lignende. Vi skrev mange slike lapper. Etterpå trakk vi en tilfeldig lapp og skrev det som stod på lappen som en SMS og sendte den til en tilfeldig person i telefonboken. Litt senere fikk jeg en melding fra en eks der det stod «har du klikka?!?». Det var litt ekkelt ettersom jeg ikke viste hva det hadde stått i meldingen hun fikk. Men det var på godt og vondt. Litt moro, litt ekkelt.

Helene Rask: - Jeg fikk en SMS en gang som helt tydelig var sendt feil. Den var fra en annen glamourmodell. Vi hadde vært på fotoshoot i Stockholm. Etter at alle bildene var tatt, skulle vi dra hjem. Jeg skulle kjøre bilen, men siden det var mange mil til Oslo, bestemte jeg meg for å sove litt først. Etter å ha sovet en stund våknet jeg av at det tikket inn en melding på telefonen. Det var fra henne. Hun skrev om fotoshooten, hvor misfornøyd hun var, hvor lang tid jeg måtte bruke for å få fine bilder, hvor superkjip jeg var også videre. Jeg skjønte kjapt at den egentlig skulle til kjæresten hennes, men i stedet havnet den hos meg. Jeg sto opp av sengen og spurte hva i helvete hun drev med. Hun prøvde å unnskylde seg og si at det bare var en spøk. Det var en «Big SMS-flause». Hun endte opp med å ta toget hjem, for å si det sånn.

De to modellene har lite kontakt i dag. Helene Rask har også opplevd å få feilsendte MMS-bilder.

- Jeg har fått noen nakenbilder av enkelte kjendiser, men det vil jeg ikke utdype nærmere, sier hun og ler.

Cindy Hovde: - Jeg har gjort flere flauser. Men den siste flausen jeg gjorde skjedde rett før Idol-turneen. Jeg hadde skrevet en personlig melding der det blant annet sto «drøm om meg». I stedet for å å sende den til en spesiell gutt, så sendte jeg den til den ene turnêsjefen. Det var veldig pinlig, og har resultert i at jeg har blitt mobbet for det hele sommeren, sier Idol-deltageren.

Kathrine Sørland: - Jeg har vært veldig heldig og ikke gjort så mange flauser. Men min største flause skjedde da jeg var ganske ung og litt tøff i trynet. Jeg skulle egentlig jobbe, men det fristet mer å dra på shopping sammen med en venninne. Jeg skrev en melding hvor det blant annet sto at jeg skulle late som jeg var syk og at vi heller skulle dra og shoppe. Denne meldingen klarte jeg selvfølgelig å sende til sjefen i stedet for venninnen min. Heldigvis tok sjefen det bra, og ga meg fri hele dagen, ler Kathrine.

Birger Løkeng: - Dette er veldig flaut. Det var nettopp slutt med kjæresten min og jeg var litt på flørter'n med en annen. Jeg skulle sende en liten flørtemelding til han, men klarte å sende meldingen til eksen min. Det skapte litt kaos, sier Birger til Side2.

Aylar Lie: - Jeg kommer ikke på noen spesielle sånn i forbifarten. Men en tabbe jeg har gjort altfor mange ganger er å skrive SMS til feil gutt. Hvis jeg for eksempel dater to gutter, så er det typisk meg å sende melding til den ene gutten når jeg egentlig skal sende til den andre, sier Aylar.

Send oss dine tabbehistorier

Dersom du har noen morsomme selvopplevde historier om SMS-flauser, kan du nå sende dem til oss og vinne CD-er.

For å delta i konkurransen kan du følge lenken under og legge inn dine beste historier.

Legg inn dine historier her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.