Kjendisenes største partyløver

Gratisavisen Natt&Dag sparer ikke på kruttet. Nå har de listet opp den norske kjendisverdenens største partyløver.

06.10.06 18:25

(SIDE2): I sommer fikk den frittalende gratisavisen mye oppmerksomhet da de trykket et puppebilde av puppemodellen Triana Iglesias.

Les hele saken

I sin oktoberutgave slår Natt&Dag til med en kåring av «Oslos 15 beste begersvingere». Her har de tatt for seg kjendiser som de har observert på byen.

Har fått kritikk tidligere
Flere svært profilerte personer er med på listen, og den første som nevnes er kulturminister Trond Giske.

Listeplassering i Natt&Dag er ikke første gang Giske har fått oppmerksomhet for festligheter.

- Giske har vært en svært lite produktiv kulturminister. Det har knapt vært en eneste sak fra ham i Stortinget så langt. Han har vært mest opptatt av fest og moro, uttalte Ulf Erik Knudsen (Frp) i Stortingets kulturkomite til Dagens Næringsliv tidligere i år.

Profilerte festløver
Listen fra Natt&Dag er nok ikke like alvorlig ment som utspillet fra Knudsen, og Giske er ikke den eneste festløven som trekkes frem.

En annen som er viet oppmerksomhet er Mia Gundersen Lelienhof. Hun er en av Norges fremste divaer og observeres ofte i godt lag med et glass champagne i hånden, noe avisen selvsagt vet å kommentere.

Den kanskje morsomste kommentaren kommer som en kommentar til Quart-festialen i forbindelse med at hotellkongen Petter Stordalen er med på listen.

Celeber fest på Quart
Han inviterer hvert år kjendiser og VIP-er til party i bakgården på Ernst Hotell i Kristiansand under Quart-festivalen.

- Han har involvert seg i hva minibarene i hans hoteller skal inneholde, og etter at Toffen ga seg i Quart-jobben, er det vel hans om står for det artigste innslaget under festivalen, kommenterer Natt og Dag.

Myggen, Onkel P, Ando Woltmann med flere er med på listen til Natt&Dag som er på gaten nå.

Kjært barn har mange navn
Både Giske og Stordalen var også med da Side2 kåret Norges største linselus for en tid tilbake. Ønsker du å friske opp minnet med den listen følger du lenken under.

Side2-kåring: Norges største linselus

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.