RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjendisenes verste krangler

Foto: Getty Images
Ikke alle stjerner er perlevenner...

(SIDE2:) Utad virker det ofte som om de fleste i Hollywood er venner.

LES OGSÅ: Disse stjernene omgås privat

Men alt er ikke bare fryd og gammen i Hollywood. Mange skuespillere har vært ærlige på at de ikke kan fordra hverandre.

En diva?
I fjor var George Clooney og hans daværende kjæreste Sarah Larson på restauranten Madeo. Ved et annet bord satt Fabio sammen med flere damer. Da damene begynte å ta bilder av Clooney, ba han dem la være.

- Slutt å være en diva, skal Fabio ha sagt ifølge ABC News.

Krangelen utviklet seg til en slåsskamp, slik at ansatte på restauranten måtte skille dem.

- George er heldig som ikke endte på akutten, sa Fabios manager, som en henvisning til Clooney gjennombruddsserie.

SINT: Etta James og Beyoncé Knowles var tilsynelatende venner før.
SINT: Etta James og Beyoncé Knowles var tilsynelatende venner før.

- Jeg hater Beyoncé
En av de nyeste kjendisfeidene i Hollywood er mellom Etta James og Beyoncé Knowles. Under innsettelsen av Barack Obama i januar fikk Beyoncé opptre med Etta James’ hit «At Last». James ble sint for at ikke hun fikk synge sangen selv, noe hun sa klart fra om til publikum under en konsert.

- Jeg skal fortelle dere én ting. Den dama som synger for ham, hun som synger min sang, hun skal få juling. Den store Beyoncé... Jeg hater Beyoncé... Det er min sang, som jeg alltid har sunget, sa hun ifølge 730.no.

LES OGSÅ: Burde Beyonce hatt på BH?

UHELDIG: Gwyneth Paltrow har hisset på seg både Winona Ryder og Jennifer Lopez.
UHELDIG: Gwyneth Paltrow har hisset på seg både Winona Ryder og Jennifer Lopez.

Stjal rollen
Gwyneth Paltrow datet Ben Affleck samtidig som Winona Ryder datet Matt Damon. Disse fire var gode venner. I 1998 fikk Ryder manuset til filmen «Shakespeare in Love», som hun gjerne ville ha hovedrollen i. Paltrow så tilfeldigvis manuset over skulderen hennes på café. Da ble også hun interessert, og til slutt var det Paltrow som stakk av med rollen, og senere en Oscar-statuett for innsatsen. Dette skal Ryder aldri ha tilgitt.

Paltrow har også kranglet med Jennifer Lopez, som også har datet Affleck. Lopez var ikke nådig i sin omtale av Paltrow:

- Jeg husker ingenting hun har spilt i. Jeg har hørt mer om henne og Brad Pitt enn jeg noensinne har hørt om filmene hennes, har hun sagt ifølge CelebrityFeuds.com.

I et annet intervju fikk Paltrow spørsmål om ekteskap:

- Jeg vil ikke være gift i seks måneder og så si «Ja ja, samme det, videre til nummer to», sa hun, og dette ble regnet som en kommentar til Lopez og hennes mange ekteskap.

NY DAME: Jennifer Aniston vil ikke bli venn med eksens nye kjæreste.
NY DAME: Jennifer Aniston vil ikke bli venn med eksens nye kjæreste.

- Det vanvittige Bermuda-trianglet
Før Brad Pitt ble sammen med Angelina Jolie, var han sammen med Jennifer Aniston. Nylig gjorde Aniston det klart at hun ikke er interessert i å snakke med Jolie. En sjelden gang snakker hun imidlertid med Pitt.

- Vi prates ikke jevnlig. Men når det er grunn til å gratulere eller feire, er det alltid en ordveksling, sier hun ifølge AccessHollywood.com.

Hun har humor når det gjelder trekantdramaet, som hun omtaler som «det vanvittige Bermuda-trianglet». I intervjuet tuller hun med at hun og Brangelina reiser på helgeturer sammen.

- Kan du se det for deg? Det ville vært hysterisk: Jeg har Zahara på hofta, og Knox..., ler hun.

NY FILM: Hilary Duff skal spille Faye Dunaways gamle rolle.
NY FILM: Hilary Duff skal spille Faye Dunaways gamle rolle.

Ung mot gammel
Nylig ble det kjent at Hilary Duff skal spille Bonnie i en ny filmatisering av livet til Bonnie og Clyde. Faye Dunaway spilte hovedrollen i den mest kjente filmen om paret. Hun liker ikke at Duff fikk rollen.

- Kunne de ikke i det minste ha gitt rollen til en virkelig skuespiller? sier hun ifølge ABC News, men Duff er ikke bekymret for kritikken:

- Jeg tror fansen min ikke engang vet hvem hun er. Jeg tror det var litt unødvendig, men jeg ville kanskje også vært sur hvis jeg så ut som det nå, sier hun.

JENTEKRANGEL: Hilary Duff og Lindsay Lohan både spiller i film og synger. Men de er ikke venner.
JENTEKRANGEL: Hilary Duff og Lindsay Lohan både spiller i film og synger. Men de er ikke venner.

Kranglesjefen
Duff har kranglet med flere i Hollywood. Hun er blant annet en av mange som har kranglet med Lindsay Lohan. De ble uvenner etter at begge hadde vært sammen med Aaron Carter. Dette skal ha ført til at Lohan leste inn stygge beskjeder på telefonsvareren til Duff.

Senere ble Duff sammen med Joel Madden i Good Charlotte. Etter en konsert i New York kom Lohans åtte år gamle bror bak scenen og ba Madden om en autograf. Duff fortalte hvem gutten var, og Madden sa han ikke ville signere før Lindsay sa unnskyld.

OVERRASKET: Scarlett Johansson skjønner ikke hvorfor Linday Lohan er sint på henne.
OVERRASKET: Scarlett Johansson skjønner ikke hvorfor Linday Lohan er sint på henne.

- Jeg kjenner henne ikke
I januar 2006 skal Lohan ha skrevet stygge bemerkninger om Scarlett Johansson i en toalettbås på et utested i New York. Johansson forsto ikke hvorfor det skjedde.

- Jeg kjenner egentlig ikke Lindsay, jeg har bare møtt henne omtrent tre ganger. Men visstnok skrev hun noe. Jeg vet ikke hva motivasjonen var. Jeg husker det var noe veldig vulgært - jeg mener, sjokkerende, så jeg bare: «Whoa, hva, hvem er du?», sa hun i ettertid ifølge AccessHollywood.com.

I et intervju med Parade Magazine tok hun en liten hevn.

- Jeg er veldig ansvarlig når jeg jobber, og ikke den typen som dukker opp tre timer for sent, eller kanskje ikke kommer i det hele tatt, sier hun ifølge ABC News.

Dette er en henvisning til Lohan, som gjorde nettopp dette under innspillingen av «Georgia Rules».

HERMEGÅS: Lily Allen mener at Katy Perry hermer etter henne.
HERMEGÅS: Lily Allen mener at Katy Perry hermer etter henne.

- Hold kjeft
Lily Allen irriterer seg over Katy Perry. Hun mener Perry kun er en amerikansk kopi av henne.

- Da jeg møtte henne var jeg litt kald mot henne fordi noen ba henne om å beskrive seg selv. Hun bare: «Aha, jeg er som en tykkere versjon av Amy Winehouse og en tynnere versjon av Lily Allen». Du er ikke engelsk og du skriver ikke dine egne sanger, hold kjeft, skal Perry ha sagt ifølge ABC News.

Senere sa Perry at hun bare tullet da hun snakket om Winehouse og Allen.

FORBANNA: Sean Young ble sint da hun ikke fikk spille Catwoman.
FORBANNA: Sean Young ble sint da hun ikke fikk spille Catwoman.

Stormet studio
I 1989 regisserte Tim Burton «Batman», og han ga Sean Young rollen som Vicki Vale. Men da hun ble skadet, måtte hun trekke seg fra filmen. Tre år senere lagde han oppfølgeren «Batman Returns». Young tok det for gitt at hun da skulle få rollen som Catwoman. Det gjorde hun imidlertid ikke. Da ble hun sint.

Under forarbeidet til filmen stormet Young - iført et Catwoman-kostyme - og hennes venner studioet. Der skrek og kjeftet de på produsentene. Burton ville ikke bli sett, og han gjemte seg derfor bak et kontorbord. Til slutt fikk Michelle Pfeiffer rollen.

Kilder: iVillage.com, ABC News, CelebrityFeuds.com

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere