*Nettavisen* Nyheter.

Kjendisenes verste sommerjobber

Geiteavløser på en seter, taksten-bærer, vaskehjelp og altmuligmann. Dette er noen av de verste sommerjobbene kjendisene har hatt.

01.07.05 13:52

(SIDE2):Inger Ellen Nikolaisen, kjent blant annet fra TVNorges «kandidaten»var bare ungjenta da hun hadde sin første sommerjobb.

- Min beste sommerjobb hadde jeg når jeg var 12 år. Da sto jeg i en kiosk i Misvær. Jeg likte jobben spesielt godt fordi det alltid var litt travelt, jeg fikk lov å ekspedere kunder og det var sosialt.

Nikitagründeren synes det er vanskelig å nevne den verste jobben.

- Men hvis jeg må si en så var det da jeg var 15 år og jobbet som gjeiteavløser på en seter i Misvær. Det var ikke helt topp å måtte melke geitene, sier hun til side2.

Kathrine Sørland, programleder og modell

- Jeg har jo hatt noen jobber, men den verste var da jeg var 16 år og jobbet som vaskehjelp på Steen og Strøm i Stavanger. Da måtte jeg stå opp klokken 05.00 hver morgen. Dette var veldig skummelt, spesielt fordi det var så mørkt der inne, sier modellen til side2.

Den desidert beste jobben hadde hun i fjor sommer.

- I fjor sommer jobbet jeg for flyselskapet KLM under båt racet i Oslo. Selv om det bare var en dag hadde jeg det knallgøy. Det var sol og varmt ute, i tillegg fikk jeg lov å sitte å se på båt racet og spise reker. Som betaling fikk jeg flere flybilletter til destinasjoner rundt i verden. Det kunne ikke bli bedre, sier en fornøyd og blid Kathrine til side2.

Ole Evenrud, plateprodusent og Idoldommer

Klikk på bildet for å forstørre.

- Min beste sommerjobb må faktisk være den jeg har nå i sommer. Ingen andre somre har vært så bra. Det å være med på Idol-turneen og synge og ha det moro er det beste man kan oppleve sier Evenrud til side2.

Den verste sommerjobben er han litt mer usikker på.

- Det må bli da jeg jobbet på et lager da jeg var liten drittunge. Det å stable i hyller og kjøre bort ting var veldig kjedelig, sier han.

HTML EMBED

Jo Morten «Whimsical» Weider

, artist

Klikk på bildet for å forstørre.

- Denne sommeren skal jeg opptre på ulike konserter, det tror jeg må være den råeste sommerjobben. Akkurat nå har jeg det som «plommen i egget», sier Whimsical til side2.

- Den verste jobben hadde jeg da jeg var 21år og jobbet som altmuligmann for kommunen. Det innbar at jeg blant annet måtte vaske offentlige toaletter, det var en dritt jobb, sier han.

Tor Milde, musikkekspert, plateanmelder og Idoldommer

Sier selv at han ikke var så flink til å gjøre de kjedelige jobbene fordi han bodde midt i byen, og hadde derfor muligheten til å kunne velge de som var bra. Siden han aldri har hatt en kjedelig sommerjobb, kan han heller ikke uttale seg om det.

- Jeg jobbet i platebutikker og sånn og det var jo drit gøy for da fikk vi masse gratis plater og sånn. Men jeg har aldri plukket jordbær og gjort sånne kjipe ting

Vår Staude, Nyhetsanker på TV 2 nyhetene

- Den beste sommerjobben var da jeg bar takstein for far. Fikk fem øre for hver stein - og ble trukket fem kroner for hver jeg knuste. Jeg trodde jeg skulle få råd til hest, men det ble et gjøk-ur i stedet.

- Den verste var vel i grunn vaskejobben på et eldressenter. Det var veldig fint vær og jeg vasket veldig, veldig, veldig fort. Men sparken fikk jeg vel egentlig fordi håret mitt den sommeren var veldig knallrosa.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.