*Nettavisen* Nyheter.

Kjendisenes veskevalg

Det er mer enn riktig kjole, sko og hårsveis som skal til for å se bra ut. Her er kjendisenes veskevalg.

08.12.05 12:18

På premieren til filmen «The Family Stone» stilte skuespillerne Virginia Madsen, Sarah Jessica Parker og Elizabeth Reaser alle opp i nyinnkjøpte kjoler, med riktig hår - og selvfølgelig - riktige vesker.

  • I bildekarusellen under kan du ta en titt på deres veskevalg.

Aktiv Parker
Den nå 40 år gamle Sarah Jessica Parker har hatt noen rolige år etter at «Sex og singelliv» var over, men har nå svært mange filmer på gang. I «The Family Stone» spiller Sarah Meredith Morton, en av de få i sentrale roller som ikke er i familien Stone.

Neste år kommer hun blant annet i «Failure to Launch» og «Spinning into butter.» Og, nei, det er ikke lagt noen planer om Sex og singelliv-filmen, i hvert fall ikke offentlig.

Comeback
Virginia Madsen var en av 80-tallsheltene som holdt på å forsvinne. Den 42 år gamle skuespilleren slo likevel tilbake i fjor med filmen «Sideways.» Neste år kommer det hele seks filmer med Virginia. Blant annet spiller hun i «Stuart Little 3».

Elisabeth Reaser, som du også ser i karusellen under, er en nyere stjerne på himmelen, men hun regnes som en av de som kommer til å lyse sterkest de neste årene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag