*Nettavisen* Nyheter.

Kjendiser i vakre kjoler

Det var et kjendisoppbud uten like onsdag da Dior feiret 100 år med det beste innen kjolesøm. Se bildene.

07.07.05 16:01

(SIDE2): Blant de fremmøtte var Christina Aguilera, som tidligere har toppet verst kledd-lister. Det har vært stille om pop-baben det siste året, men nå har hun tydeligvis bestemt seg for å plukke opp tips om hvordan hun kan vekke oppsikt på en elegant måte.

Andre kjendiser til stede i Paris var blant annet Matt Dillon, Drew Barrymore med kjæresten Fabrizio Moretti, Gwyneth Paltrow, Gisela Bunchen, Tom Hanks med konen Rita Wilson, Ivana Trumph, Charlize Theron og Sheryl Crow.

Gallianos fest
Det var John Galliano som holdt showet for Dior, og allerede på formiddagen hadde det skapt enorm forventning i motemetropolen, skriver Vogue.

Og forventningen ble innfridd med de lekreste kreasjoner innen kunstsøm, i eksotiske farger og glitrende materialer, draperier og kombinasjoner av stoffer. I tillegg bar modellene slående vakre smykker som komplimenterte antrekkene på en nydelig måte.

A-modeller
På catwalken var det hyret inn toppmodeller som Linda Evangelista, Naomi Campbell og Eva Herzigova.

Visningen inngår i dagene for Haute Couture høst/vinter 2005/2006 i Paris. Samme dag viste Giorgio Armani og Valentino sine kolleksjoner. Torsdag er det Chanel, Lacroix og Givenchys tur. Dagene avsluttes med Jean Paul Gaultier fredag.

Annonsebilag