RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjendiser kler opp Obama

Sist oppdatert:
En rekke kjendiser skal designe klær for presidentkandidat Barack Obama.

(SIDE2): Denne uken er det duket for demokratenes nasjonale kongress der, for første gang i USAs historie, Afro-Amerikaneren Barack Obama vil bli bekreftet som presidentkandidat for et stort parti.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Hans kone Michelle Obama skal tale for folket, og det ryktes om at flere stjerner skal være med å feire nominasjonsbekreftelsen.

Designer for Obama
Det er kjent at mange kjendiser støtter Barack Obama, men nå skal en rekke kjente designere også designe for den populære kandidaten.

Les også: Stjernene støtter Obama

Fortjener bedre
Av dem som stiller sine kreative evner til rådighet er Isaac Mizrahi, Derek Lam, Tracy Reese, Diane von Furstenberg og Russell Simmons.

Det produseres visstnok en rekke artikler, og alt skal gjøres tilgjengelig på Obamas hjemmeside neste måned. T-skjorter, kjoler og økovennlige vesker er blant gjenstandene som vil selges.

Simmons skal ha laget en t-skjorte med påskriften «America deserves better» (Amerika fortjener bedre).

- T-skjorten jeg designet var bare enkel. Den er veldig klar, meningen i den er tydelig. Senator Obama representerer, i min mening, det bedre, skal Simmons ha sagt ifølge Splash News.

Prisbevisst
Designerne fikk tillatelse til å bruke bilde og logoen til Obama, og meldte seg frivillig til prosjektet.

Tracy Reese designet i første omgang en kjole til kr 2000, men den ble avvist. Hun gikk istedenfor en t-skjorte for kr 400, som ble godtatt, så det er tydelig at pris er en viktig parameter i produktutvalget.

- Jeg er lidenskapelig for denne kandidaten. Jeg visste jeg måtte delta, og ikke bare se og håpe for det beste, skal hun ha uttalt.

Lånt bort talentet sitt
Det skal være totalt 20 designere, alle medlemmer av Council of Fashion Designers of America, som har lånt bort sitt talent til Obama kampanjen.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere