RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjendisers privatliv brettes ut på nett

Sist oppdatert:
Nå kan du snoke i norske kjendisers privatliv og bilder. Se hvordan.

Facebook-hypen har slått som en flodbølge over det ganske land, og også kjendisene har opprettet sine egne profiler her.

Som mange andre er det ikke alle som kan, eller ønsker, å skjule sine private sider på nett, og via Facebook kan du selv ta et blikk inn i kjendisenes liv.

Tor Milde på fylla
Jonna Støme, stand-up komiker og reporter i Rikets Røst, er en av de som villig deler sitt privatliv med omverdenen. På hans profil kan du finne at han har 195 virtuelle venner og at mange av disse gjerne vil ha ham med ut.

Det ligger også noen bilder ute, men Støme er forsiktig med hvor privat man skal være.

Idol-programlederen Tor Milde er derimot mer åpenhjertelig og kan bekrefte på sin side at han i morges var full, nå trenger han kaffe.

Han er også en ivrig motstander av orddeling og heier på Lyn.

Komplisert kjærlighetsliv
Det vil nok glede Lyn-spiller Jan Christian Eriksen, som har et godt råd til Milde. Sjokomelk etter fylla er nemlig digg, skal vi tro Eriksens profil.

Eriksen er selv glad i en god fest skal vi tro bildene hans.

Årets Frøken Norge vinner Kirby Ann Basken har også noen festbilder ute som hun gladelig gir deg innsikt i.

Hun kan også opplyse at kjærlighetslivet for tiden er komplisert, det trengs ingen paparazzi i buskene for å finne ut det. Men ekte kjærlighet har hun kun følt en gang.

Innsyn i glamour
Programlederen Trine Grung har også hoppet på epidemien. Hun er glad i leken "boksen går" og kan opplyse at barna og mannen tar litt tid.

Bilder av barn er ikke det første som dukker opp på Glamourmodellen Triana Iglesias sin side. Både hun og kollegaen Helene Rask har lagt seg til på Facebook. Aylar Lie har også visstnok en profil, men ut fra aktiviteten på siden hennes ligger hun etter konkurrentene i den digitale utviklingen.

Kjetil Tefke har denne gangen vært mer forsiktig med bildene sine, og om noen ønsker å fange han på linsen selv, så er det godt mulig han reiser til Kongsvinger i helgen.

Farmen rett hjem
Voice-TV reporteren Kimberly Larsen kommer rett hjem i stua di iført naglebelte, nesering og en rødfarget hanekam om du ønsker. Ole Magnus Skretting fra Farmen stiller mer konvensjonelt.

Om du allikevel ønsker videre innblikk i farmenlivet har han bildene for deg. Det spørs om jobben på Elkem Aluminium er så interessant etter TV-opptredenen.

Adgang kun for venner
Hans kone Agnethe B. Salvesen er ikke like åpenhjertelig. Hun har stengt av sin side for uvedkommenes innsyn. Det samme har Axel Hennie, Dorthe Skappel og Mira Craig. Du kan allikevel høre om de vil bli dine venner.

Fotballspilleren Azar Karadas deler derimot villig vekk av sitt liv. Samme gjør sangeren Maria Mena.

Karakteren Juni Anker Hansen, fra Hotell Cesar, har også fått sin helt egne profil, hvem som står bak er ikke godt å vite.

Teknofil kan anbefale både kjendiser og vanlig døde å stiile inn privacy innstillingene sine i både Facebook og andre steder. Dette gjør du enkelt ved å gå inn på "settings" på din profil.

Denne saken er hentet fra Teknofil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere