*Nettavisen* Nyheter.

Kjendisfavoritt til Norge

Foto: (Allover/Getty)

Kjendisene sverger til de greske produktene.

(SIDE2): Den greske kjendisfavoritten Korres har navn som Angelina Jolie, Rihanna og Scarlett Johansson på kundelisten. Nå lanserer de sine produkter i Norge, og det er et imponerende produktsortimentet de har å by på.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Homeopatiske produkter
Korres ble til i Atens første homeopatiske apotek, og det var Wild Rose 24-hour Cream, som var det første produktet de utviklet. Selv i dag selger dette produktet godt, men utvalget er kraftig utvidet, og man finner nå over 400 produkter i sortimentet.

Både hud-, kropps- og hårpleieprodukter, makeup, solserie samt urtepreparater og nutrasøytiske produkter finnes i sortimentet. Alle produktene er utviklet ut fra fire grupper naturlige ingredienser, og produktene inneholder ikke syntetiske stoffer.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Imponerende kundeliste
Ifølge en pressemelding skal Rihannas favorittprodukt være White Facial Fluid Tea Gel og Sugar Crystal Cream, mens Scarlett Johansson blant annet sverger til Guava Body Butter, som også skal være Charlize Therons favoritt.

Også Woody Allen bruker Korres-produktene, og det er da Cedar Shower Gel han går til innkjøp av.

Korres har røtter fra homeopatien, og produktene blir å få tak i både i butikk og på nett. Det er kosmetikkjeden Kicks som vil føre kjendisfavorittene.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.