RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjendisgutta hater utroskap

Sist oppdatert:
De fire gutta i Side2-panelet er enige i at det ikke er akseptert å være utro. Les hva de mener her.

(SIDE2):- Offisielt er flest gutter utro, men uoffisielt er det flest jenter. De er mye flinkere til å holde ting skjult, mens gutter klarer ikke å holde kjeft, sier tidligere Big Brother-deltaker Patrick Strøm.

Idol-finalisten David Bakke tror det er ganske likt mellom kjønnene hvem som er mest utro, men han har lest et sted at det er flest jenter.

Men hvor grensen går på hva som kan kalles utroskap er vanskelig å si, mener panelet:

«Hopper hun i høyet, kan hun bare bli der»

Bjørn Einar: - Grensen tror jeg ikke er lik for noen. Noen vil kalle det å få et vennskapelig forhold til en annen person som utroskap, mens andre kan tolerere litt klining på byen. Selv tror jeg det verste vil være at dama blir mer glad i en annen enn meg. Men hopper hun i høyet, kan hun bare bli der.

David: - Jeg vil si at utroskap ligger i to plan. Den klareste grensen er selvfølgelig å ligge med noen andre. Den andre er den grensen som samvittigheten setter. Man kan kanskje være utro på et følelsesmessig plan eller se på andre? Det varierer jo litt fra person til person hva man oppfatter som det å være utro. Det er greit å se på menyen, så lenge man drar hjem og spiser!

Simen: - Har man gjort noe seksuelt med en annen person, så har man vel vært utro. Men så igjen, et kyss kan være seksuelt.

Patrick: - Et kyss er vel utroskap. Er vel ikke vits i ha noen grense. Man må holde seg til den man er sammen med og fingra for seg selv.

- Hva er ditt forhold til utroskap?

Bjørn Einar: - Har ikke stort forhold til det. Både mamma og pappa, samt bror og Birgitt er lykkelig gift. Selv har jeg ikke hatt så mange å bli bedratt av eller å bedra.

David: - Har aldri vært det og kommer aldri komme til til å være det. Fysj!

Simen: - Jeg må innrømme at jeg ikke har noen personlig erfaring med det. For meg er kjærlighet og respekt to viktige faktorer i et forhold. Man er ikke utro om man har den rette kjærligheten og respekten for den andre.

Patrick: - Nulltoleranse er ordet, aldri vært det, kommer aldri til å være det. Føler man trang til å være «cheating bastard» så gjør man det heller slutt.

LES OM KJENDISPANELET HER

- Hvorfor er så mange utro?

Bjørn Einar: - Tror vel de fleste blir lei av forholdet og glemmer hvor godt man egentlig har det. Den lille gnisten blir kanskje for liten, og man antar at gresset er grønnere på den andre siden av gjerdet. Er det andre grunner, kan vel personen bare ryke og reise.

«Forandring fryder, har jeg hørt»

David: - Jeg tror det er fordi man kanskje vil ha noe nytt og spennende. Når ting blir for vanlig vil de aller fleste se etter noe nytt. Forandring fryder, har jeg hørt.

Simen: - Noen har tydelig mangel på respekt og kjærlighet. Hvorfor tror man at gresset er grønnere på den andre siden ? Om du finner ut at du elsker en annen, så får du ha verdigheten til å gjøre det andre forholdet slutt, før du tillater deg til å gjøre noe sånt.

Patrick: - At mange begynner å gå lei i et forhold, men man har vært sammen så lenge at man ikke klarer å slå opp. Litt sånn avhengighetsfølelse. Istedenfor å gjøre det slutt så er man utro, og det byr jo på sine problemer senere. Noen mennesker klarer ikke være trofaste uansett, svaret på det aner jeg ikke

- Hvis du hadde vært utro, ville du fortalt det til kjæresten din eller holdt det hemmelig?

«Å ikke si noe, er jo det samme som om jenta tar abort uten å fortelle det»

Bjørn Einar: - Det en ikke vet tar en ikke skade av. Man kan jo lure seg til å tro at det er sant, men når alt kommer til stykket tror jeg ikke noen vil klare å holde en slik hemmelighet for noen man elsker. Skulle ulykken være ute og du hopper til køys med en annen, ville jeg lagt alle kortene på bordet. Alt annet ville være respektløst overfor en man elsker. Skulle man derimot ikke angre er det respektløst å ikke avslutte forholdet. Da elsker man ikke sin kjære nok.

David: - I utgangspunktet ville jeg nok sagt det, fordi jeg ville hatt så dårlig samvittighet. Men det kommer an på situasjonen man er i. Kan hende at personen man var har vært utro med er en «god venn» av kjæresten, slik at det blir enda vanskeligere å si det. Men det er alltid best å være ærlig om ting.

Simen: - Det skjer ikke. Om personen i utgangspunktet har dummet seg ut og vært utro, så får man ha baller nok til å fortelle det. Å ikke si noe, er jo det samme som om jenta tar abort uten å fortelle kjæresten det, det er omtrent det jævligste du kan gjøre mot noen.

Patrick: - Aldri vært i den situasjonen, men her og nå vil jeg svare at jeg hadde fortalt det. Hadde ikke elsket dama like mye hvis jeg hadde klart og vært utro mot henne, så da hadde jeg fortalt henne sannheten. Men svaret er vel å aldri være utro, så slipper man slike situasjoner.

Diskuter utroskap med andre lesere

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere