RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjendishus trues av brann

Foto: Montasje/Splash/Scanpix
Sist oppdatert:
Flammene herjer California og nærmer seg kjendisenes hjem.

(SIDE2): 20.000 mennesker har måttet evakuere og flykte fra sine hjem på grunn av de årlige brannene som herjer i California.

Nærmer seg kjendisstrøk
Flere enn 70 hjem har blitt skadet i brannens herjing allerede, og minst ti brannmenn har blitt skadet under slukningsarbeidet. Idylliske Santa Barbara refereres ofte til som «den amerikanske riviera», og er et attraktivt boligområde blant de rike og berømte. Nå trues idyllen etterhvert som flammene nærmer seg rikmannsstrøket.

Flammene nærmer seg tettbygde nabolag der kjendisene har sine millionvillaer. Blant de utsatte finner vi Brad Pitt og Angelina Jolies, Oprah Winfreys, Michelle Pfeiffers og Whoopi Goldbergs boliger.

– En ekstrem utfordring
Brannen spres raskt og har forbrent store områder. Californias guvernør Arnold Schwarznegger forventes å erklære unntakstilstand, melder BBC News. Guvernøren har uttalt at det er ekstremt vanskelig å få flammene under kontroll.

— Denne brannen har vært en ekstrem utfordring, ingen tvil om det, skal han ha uttalt.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere