RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjendishysteri på Oslo Børs

Sist oppdatert:
Et flertall av børsens nykommere vil ha kjendiser på aksjonærlisten.
Over 80 prosent av børsens nykommere synes det er viktig med kjente og profilerte aksjonærer. Det viser en spørreundersøkelse utført blant selskapene som er notert på Oslo Børs det siste halvannet året.

Det lille oljeselskapet Altinex er blant de som har fått merke kjendiseffekten. I våres trommet selskapet sammen et kjendislag bestående av Petter Stordalen, Øystein Stray Spetalen og Idar Vollvik som garantister i forbindelse med et lån og en kapitalutvidelse.

Siden har det blitt flere hundre artikler om Spetalen og Vollviks kjøp og salg av aksjer i høyt tempo, samtidig som aksjekursen har falt kraftig.

- At dette har overskygget den jobben som har vært gjort i selskapet synes vi er trist. Altinex er et selskap som har vokst fra 40 millioner i omsetning i fjor til 1,6-1,7 millarder i år, sier administrerende direktør Olaf Ellingsen til Dagens Næringsliv.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere