Gå til sidens hovedinnhold

Kjendiskvinnenes sommerkjoler

Det er ikke så vanskelig å kopiere kjente kvinners sommerkjoler.

(SIDE2:) Ingenting er så behagelig som en god sommerkjole som også sitter pent.

Flip flops
Det vet selv kjendiskvinnene, og Halle Berry stilte i noe som kunne forveksles med en stilig solkjole og flip flops på siste premiere hun var på.

LES MER: Hvem går slik på premiere?

Drew Barrymore valgte en mer gresk stil med perler rundt halsen og halterneck på sin siste premiere. Mens Kim Kardashian valgte det unge og spreke ballongskjørtet med ditto sort skinnjakke knyttet rundt midjen sist hun gikk ut.

Blomster
Store blomster er in i år på sommerens kjoler. Det er også en rekke sterke og friske farger.

Heidi Range fra Sugababes valgte det på sin korte kjole med korsettliv og sorte strømper til, mens TV-stjernen Christine Lahti var mer dempet i fersken med røde roser da hun sist viste seg på premiere.

Alt er lov
Sommeren er en velkommen tid til ikke å overpynte seg på arrangementer som premierer. Sommerkjoler i år kommer nesten i alle varianter. Fra lange kjoler med empireliv til kortere kjoler med korsettliv. Disse er enten trange eller med strutteskjørt. En vennligere variant av ballongskjørtet er helt in igjen.

Mange varianter er fotside, solkjoleaktige og festes bare ved at man knytter dem sammen rundt halsen i en halterneck.

Lindsay Lohan har ikke så mange premierer å være med på for tiden da hun fremdeles venter på at siste film skal komme ut, men privat kler stjernen seg gjerne i lange bomullskjoler eller kortere blomstrete kjoler som knyttes i en halterneck.

For den som ønsker kjendisdamenes stil, er butikkene fulle av mindre dyre varianter og samme form.

1889

Reklame

Shoppingfesten fortsetter - Sjekk søndagens Black Weekend-salg