RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjendispar i sex-skandale

Sist oppdatert:
Elizabeth Jagger og Calum Best kunne ikke holde seg til de kom hjem. Vaktene på nattklubben prøvde gripe inn, uten hell.

(SIDE2): Opptrinnet, som varte i 11 minutter og ble fanget opp av overvåkningskameraene, fant sted på Kabaret Prophecy i Soho torsdag morgen.

Paret - hun datter av Mick Jagger og han sønn av George Best - hadde sex i trappen på nattklubben ved før klokken 04.

«Motbydelig»
- De holdt på mens alle gikk forbi. Det var motbydelig, sier en gjestene til News of the World.

Elizabeth Jagger (20) skal ha løftet skjørtet, og playboy Calum Best (24) grep sjansen til å mobilbilder av toppmodellens underliv. Deretter hadde de sex for åpen scene.

De ga seg først da en sjåfør stakk hodet inn og sa at «drosjen er klar». Da vaklet begge ut, i et blitzregn fra paparazziene som ventet utenfor.

Elizabeth Jagger slo nylig opp med John Lennons sønn Sean. Tidligere har hun vært samboer med den kanadiske skuespilleren Michael Wincott som er 25 år eldre enn henne.

Ny dame
Men selv om Elizabeth og Calum faktisk har posert sammen på catwalken som brud og brudgom, bør ikke Elizabeth ha for store forhåpninger, ifølge News of the World.

Rundbrenneren Calum Best, som skal ha nedlagt blant andre Rachel Hunter og Jodie Marsh, ble nemlig observert på en annen nattklubb i helgen - hånd i hånd med en annen skjønnhet.

Så spørs det hva fedrene Mick Jagger og George Best vil si til sine håpefulle. Rockens villmann Jagger (61) og den alkoholiserte fotball-legenden Berg (58) har selv produsert skandale-oppslag i flere tiår.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere