RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjendissirkuset er i gang

Et nytt TV-program skal lære gamle kjendiser nye sirkuskunster, og Rachel Hunter er en av dem som har fått føle det på kroppen.

(SIDE2:) I de siste årene har TV-kanalene latt kjendisene gjennomgå i alt fra selskapsdans, synging, overlevelse i jungelen og nå sist altså, sirkuskunster.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

I dette nye amerikanske TV-programmet «Celebrity Circus» møter vi blant andre Rachel Hunter, Blu Cantrell, Antonio Sabato Jr og Wee Man fra «Jackass», der de skal lære seg forskjellige sirkuskunster basert på showene til den verdensberømte sirkustroppen Cirque Du Soleil.

Klumpete
Rachel Hunter, ekskona til Rod Stewart, innrømmer at all treningen på programmet får henne til å føle seg mer klumpete, og at hun har lagt på seg i muskelmasse, melder Splash News

Den tidligere modellen fortalte også at sønnene hennes på henholdsvis 13 og 15 år, har begge sett henne opptre og at de er imponerte over hennes sirkuskunster.

- De er ikke så veldig involverte, men de var her for et par uker siden og var skikkelig spente. De synes det er supert.

Programmet er bygget over samme lest som for eksempel «Skal vi danse», og programleder er tidligere *N Sync-medlem Joey Fatone.

Se bildene

297

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere