*Nettavisen* Nyheter.

Kjendistreff i Beverly Hills

Kjendisene flokket seg til den italienske designeren Miuccia Prada sin utstilling i Los Angeles torsdag.

14.07.06 21:13

(SIDE2): Mange av de store kjendisene hadde tatt turen til moteikonet Miuccia Prada sin utstilling i Beverly Hills.

Se stor bildespesial lenger nede

Miuccia Prada
Designeren har kalt utstillingen «Waist Down» -skjørt av Miuccia Prada og kjendisene flokket selvfølgelig til begivenheten. Utstillingen er en kolleksjon av alle skjørt designeren har laget fra 1998. Italienske Miuccia Prada er en av de største designerne i verden i dag. For kort tid siden ble hun kåret til en av de mest innflytelsesrike kvinnene i Europa av Wall Street Journal. Forbes anslår at verdien på selskapet hennes er rundt 1, 4 millioner dollar.

Klikk på bildet for å forstørre.

Store navn på gjestelisten
Av de mange kjendisene som hadde tatt turen for å støtte opp om sin designervenninne var moteinteresserte Mary-Kate Olsen, dog uten sin kjente søster Ashley. Hilton søstrene Paris og Nicole, var selvfølgelig på plass for å hylle designeren. Partyløven Lindsay Lohan, som også er en stor fan av designeren hadde også tatt turen ned i nabolaget. Mansons kone Dita Von Teese som lever av å være fetisjstjerne, var overraskende påkledd for anledningen.

Hvis du har tenkt deg til Los Angeles, California i sommer er utstillingen vel verdt et besøk. Utstillingen er åpen for publikum i seks uker.

Les mer her:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.