*Nettavisen* Nyheter.

Kjendistung høst på Damm

Foto: Scanpix

Kari Traa er en av kjendisene som i høst kommer med bok på Damm.

22.08.06 15:57

(SIDE2:) Kari Traa gir denne høsten ut sin egen bok «Kari», skrevet i samarbeid med Sarah Sørheim. Her forteller hun ærlig og oppriktig om barndomsminner fra Voss, kampen mot toppen, skader, opp- og nedturer, OL-gull og egen kleskolleksjon – spennende lesning om vossejenta som ble folkehelt i en idrett nesten ingen hadde hørt om. Boken er ventet 29. september.

Også Noman Mubashir, Rune Gokstad, Øyvind Mund og Sharon Osbourne kommer med bøker på Damm i høst.

Rosinen i pølsen er nok Shah Muhammad Rais, eller bokhandleren i Kabul, som kommer med romanen «Det var en gang en bokhandler i Kabul: Eventyret om bokhandleren, journalisten og trollene - den andre og eventyrlige siden av saken». Den er ventet i midten av oktober.

Også kong Harald får utgitt sin biografi i høst. «Harald V» er en oppsiktsvekkende bok om en viktig del av norsk historie, hvor kong Harald forteller åpent om både familieforhold og sin konstitusjonelle rolle. Biografien er rikt illustrert, blant annet med kongefamiliens private bilder. Boken er ført i pennen av Per Egil Hegge.

Debutant
Damm har én, men svært spennende skjønnlitterær debutant denne høsten, Thomas Lundbo. Han debuterer med kortprosasamlingen «Det som blir igjen».

Disney
Disney kommer med en haug med bøker for barn på Damm. Både filmen «Biler» og «Villdyr» kommer som filmbok. I tillegg blir det flere bøker basert på «Pirates Of The Caribbean»-filmene.

Til glede for de litt større barna kommer boka «Sageren» av Bjørn Arild Ersland og Lars M. Aurtande. Ersland har skrevet en rekke flotte bildebøker tidligere, og Aurtande har mottatt flere utmerkelser for sine illustrasjoner.

Hele oversikten finner du på Damms nettsider

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.