RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjendisvenner åpnet dørene

Sist oppdatert:
Tone Damli Aaberge (19) er blant kjendisene som har blitt stylet av Jojo Eng. Nå har han åpnet egen salong.

(SIDE2): Stylisten Jojo Eng har jobbet med blant andre Tone Damli Aaberge, Charlotte Thorstvedt, Morten Abel og Turboneger for å nevne noen.

Den kjente frisøren og stylisten åpnet dørene til sin egen salong på Frogner torsdag. Med seg har han blant andre designer og frisør Kjell Nordstrøm, best kjent som Baron von Bulldog, og Simon Gentle fra Australia. Sistnevnte har hatt Cate Blanchett og Russell Crowe som kunder.

Se bilder nederst på siden.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Hårtabbe og tips
- Jojo har gjort hår på meg et par ganger. Han har kul stil, og er veldig flink, sier Tone Damli Aaberge til Side2.

Hun var blant en rekke kjendiser som dukket opp på åpningen av «Jojo and Friends», og feiringen av at moteforretningen Voga, som ligger vis â vis, har åpnet dørene.

Artistens beste hårtips er å klippe seg ofte.

- Nå er jeg inne i en spareprosess, så jeg klipper meg en gang i måneden - og man må da klippe seg minimalt, sier Tone, og innrømmer at hun som alle andre tidligere har gått på en frisørsmell.

- Jeg var hårmodell en gang, det var vel i 10. klasse. Frisøren farga håret nesten helt sort, med en rød trekant i bakhodet, forteller 19-åringen og ler.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Baron von Bulldog og Jojo.
Baron von Bulldog og Jojo.

Eksklusivt for alle
Det finnes allerede en rekke salonger i området Majorstuen og Frogner, men Jojo mener likevel det er behov for hans kjendisfrisører.

- Jeg skal samle de beste frisørene som jeg vet om, og jeg er på god vei. Her skal det være litt eksklusivt, men også for vanlige folk. Vi gjør alt fra hår, make up og styling, sier Jojo.

- Jeg vil at folk skal bli skikkelig godt tatt vare på, få en opplevelse og full overhaling. Kunden kan få et glass vin, høre på kul musikk, sitte i massasjestoler - og vi gjør alt for at folk skal ha det bra her, legger han til.

To ganger i uken skal Baronen være på plass i salongen.

- Jojo og jeg har jobbet sammen i 12 år, og vi er som et gammelt ektepar. Dette blir en ordentlig og seriøs salong, men også litt rock ’n’ roll.

Vis â vis frisørsalongen ligger de nye lokalene til moteforretningen Voga, hvor også Baronen selger noen av sine klær.

Dette er in
Ifølge Jojo skal håret nå være naturlig, men glamorøst. Du bør ikke gå for ekstreme kontraster. I tillegg er det korte, myke frisyrer som gjelder, gjerne guttekort for jentene.

Baron von Bulldog mener gutta skal gå for en anti-metroseksuell frisyre.

- En rå og tøff look, påpeker han.

For jentene skal det være glamour, men litt mer rock ’n’ roll.

- Det skal se ut som du kommer fra fest, det skal være mer sexy. Jeg snakker ikke om Hollywood-glamour, der det ser ut som du er på vei til fest. Vi traseer det til, gjør det mye mer sexy, sånn at det ser ut som du er på vei fra fest, det skal være løsere.

Jojo & Friends åpnet torsdag og ligger på hjørnet av Professor Dahls gate og Holtegata.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere