*Nettavisen* Nyheter.

Kjenner du ham igjen?

Foto: Splash News/VH1 (Splash News/VH1)

Nå skal de tidligere tenåringsidolene læres opp i å være kjendiser.

(SIDE2): Du kjenner dem kanskje ikke igjen, men på 80- og 90-tallet var disse gutta ganske så hete.

Etter de sedvanlige 15 minuttene tok imidlertid livet i rampelyset slutt, og nå ønsker samtlige av dem å få en ny sjanse. I den nye VH1-serien «Confessions Of A Teen Idol» få de hjelp.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

I gruppeterapi
Ledet av «Happy Days»-stjernen Scott Baio (47) går de gjennom intens gruppeterapi, for å finne ut hvorfor de ikke lenger er kjendiser. Siden får de en makeover og læres så opp i å holde seg i rampelyset.

Til slutt skal de forsøke seg på et skikkelig comeback. Her er de vi har savnet mest.

Christopher Atkins
At Chris ikke presterte å holde på populariteten er et under, for 47-åringen hadde alle forutsteninger med seg. Etter å ha slått gjennom med «The Blue Lagoon» med Brooke Shields i 1980 ble han fotfulgt av gale, kvinnelige fans. Men etter «The Pirate Movie» og nakebilder i Playgirl gikk karrieren nedover, og de siste årene har det vært stille rundt 47-åringen.

Klikk på bildet for å forstørre.

David Chokachi
Utrolig nok har kjekkasen Cody rukket å fylle 40 år. Etter å ha overtatt rollen som Cody Morrison på «Baywatch» seilet Chokachi opp som ny hunk på stjernehimmelen, men etter et par sesonger i «Witchblade» forsvant han igjen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Jamie Walters
Han studerte ved New York University. Debutfilmen «Shout» hadde John Travolta, Heather Graham og Gwyneth Paltrow på plakaten. Han var forlovet med Drew Barrymore. Likevel har ikke Jamie Walters fått den karrieren han ønsket seg. Etter rollen som Ray Pruit i «Beverly Hills 90210» og singelen «How Do You Talk To An Angel?» stilnet det rundt 39-åringen, som i dag er brannmann.

Klikk på bildet for å forstørre.

De andre deltakerne er Billy Hufsey, Jeremy Jackson, Adrian Zmed og Eric Nies.

1405

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.