RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjenner du henne igjen?

TYNNERE? Eva Herzigova på Moët-fest i London mandag denne uken. Den supertynne modellen ser ut til å ha blitt enda tynnere...
TYNNERE? Eva Herzigova på Moët-fest i London mandag denne uken. Den supertynne modellen ser ut til å ha blitt enda tynnere... (Getty Images)
Sist oppdatert:
Har Eva blitt enda tynnere?

(SIDE2): Eva Herzigova (36) var en av 1990-tallets største modeller, og fikk kallenavnet «Marilyn av 90-tallet». Selv om Eva aldri ble en av de originale supermodellene fra den tiden, var hun definitivt en av de store.

Denne uken stilte hun i glamorøst antrekk i ekte Hollywood-stil opp på boblefest i London.

Se bilder fra festen nederst!

Tynn
Eva så ut som hun hadde blitt enda tynnere enn hun noen gang har vært (og hun har alltid vært veldig tynn!). Med stroppeløs, vinrød silkekjole stakk skuldrene fram på henne - hun så rett og slett fryktelig tynn og nesten litt sliten ut til tross for det glamorøse antrekket.

Den tsjekkiske modellens karriere tok av i 1989 etter at hun vant en modellkarriere i hjemlandet, og etter det gikk det slag i slag. Hun ble frontkvinne for undertøysmerket Wonderbra, hun har jobbet for Victorias Secret og stilt opp naken for Playboy.

Siden hun var liten har hun drømt om å bli skuespiller, og hun har også hatt noen småroller i filmer som «Modigliani» og «The Picture of Dorian Gray».

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Kastet glans
Det champagnemerket Moët & Chandon som feiret kinofilmer, og på gjestelisten sto også Scarlett Johansson (24) som stilte i helsvart for anledningen.

I britisk presse blir Scarletts festantrekk og sminke sammenlignet med burleskdronningen Dita Von Teese. Scarlett er som alltid 50-talls vakker.

1776

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere