RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjenner du henne igjen?

Sist oppdatert:
TV-stjernen pleide å være en blond bombe.

(SIDE2): «Modern Family»-stjernen Sofia Vergara har delt bilder fra yngre dager det sosiale nettstedet Twitter. «Her er jeg tilbake i Colombia», skrev hun og tvitret bildet av seg selv i svart undertøy og med langt, lyst hår flommende over skuldrene.

Lyslugget
Den 40 år gamle kolombianske TV-stjernen la ut flere bilder av seg selv da hun jobbet som modell på 1990-tallet og et søtt bilde fra barndommen.

Sofia jobbet lenge som modell før hun ble hanket inn til TV og deretter til filmproduksjon. I sine yngre dager var hun langt lysere i håret, men i dag er hun kjent for sine mørke lange lokker så vel som sin fantastiske formfulle figur.

Mimretid
Det var tydelig at TV-stjernen ønsket å mimre litt mot årets slutt og inn i det nye. Sofia fikk på 1990-tallet pryde forsiden på det fiktive magasinet «Blush» fra TV-serien «Just Shoot Me!», og et par bilder av den tiden ble også delt.

Et lite apropos; regissøren og produsenten Steven Levitan sto bak den serien, så vel som prisbelønte og kritikerroste «Modern Family» hvor Sofia har en av hovedrollene i dag.

Tilbake på settet
Nå spiller Sofia rikmannsfruen Gloria Delgado-Pritchett i den svært populære komiserien.

Rett etter nyttår la hun ut et bilde av seg selv klemmende på TV-sønnen Manny spilt av Rico Rodriguez (14). De er allerede i gang med innspillingene av sesong fem, og første episode i det nye året ble spilt inn tidligere denne uken.

Bildet av Sofia og Rico viser at hun nå har latt de aller mørkeste lokkene lysne - det er tydelig at hun vil tilbake til hårfargen hun en gang hadde.

Les også:

3504267,34789994,3476725

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere