RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjenner du noen her?

Foto: Faksimile
Sist oppdatert:
Bidragene strømmer inn til nettsiden som er viet rare bilder av folk og deres kjæledyr.

Nettsiden awkwardfamilypetphotos.com vier seg helt og holdent til bilder av folk og deres kjæledyr, men det er kanskje ikke her du helst vil finne igjen dine kjente og kjære på to og fire bein.

Riktignok vet vi at folk kan ha et lidenskapelig forhold til sine kjæledyr, men disse bildene framstår som - hva skal vi kalle det - nokså pinlige og til dels urovekkende øyeblikk.

Eller hva skal vi si om de to katteelskerne - avbildet i nettoen med hver sin perserkatt i fanget, paret med papegøye og bajonettvåpen, familien med det som mest av alt ser ut som en forvokst hamster eller den uskyldige babyen som ligger og slapper av - på en buktende slange?

Men nettsiden - som er en oppfølger til den populære AwkwardFamilyPhotos.com - er blitt en klikkvinner, og mange oppviser en god porsjon mot når de laster opp bilder fra eget familiealbum med selvironiske kommentarer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere