*Nettavisen* Nyheter.

Kjent for et godt studentmiljø

Foto: Markedshøyskolen

- Som bonus får man venner for livet.

14.02.12 14:21

Markedshøyskolen er kjent for sitt gode studentmiljø. Takket være studenter som Haakon Sandberg.

Fadderuka Into Campus er for mange det første møtet med Markedshøyskolen. Into Campus gir deg som ny student muligheten til å bli kjent med skolen, biblioteket, medstudenter og forelesere. Into Campus er et samarbeidsprosjekt mellom Studentunionen og administrasjonen på Markedshøyskolen. Båttur, konserter, aktivitetsdager og nettverksbygging er noen av tilbudene du kan glede deg til. I tillegg til en innføring i de viktigste verktøyene du som student på Markedshøyskolen må beherske.

Verdifull erfaring
Fjorårets leder, Haakon Sandberg, har fått verdifull ledererfaring ved siden av hotellstudiene.

- Ti måneders planlegging skulle gjennomføres på to uker. At dette har gitt verdifull erfaring er jeg ikke i tvil om. Å være med i Studentunionen, og i tillegg være leder for IntoCampus, ga meg mulighet til å bruke fagene jeg har lært i praksis, sier Haakon.

Bedriftsøkonomi, eventplanlegging og personalledelse var bare noe av det Haakon fikk bruk for da han hadde ansvaret for at de nye studentene skulle bli tatt i mot på best mulig måte.

Les også:

Surfing og karrieredager
Markedshøyskolen har en aktiv Studentunion drevet av studentene selv. Gjennom året legges det opp til mange aktiviteter ved siden av studiene. Speed-date med næringslivet, karrieredager, rafting i Sjoa, surfing i Marokko og den legendariske skituren til Hemsedal, er bare noen av tilbudene Studentunionen arrangerer. Haakon mener dette er noe av grunnen til det gode studiemiljøet på Markedshøyskolen.

- På Markedshøyskolen er Studentunionen en viktig del av studentenes hverdag. På en liten høyskole har dette mye å si. Skolens ledelse kjenner godt til de som er med, og man vet at studentene blir ivaretatt på best mulig måte. Man skaper seg et nettverk utenom klasserommet og møter studenter fra alle studieretninger, sier Haakon.

Les også:

Venner for livet
I Studentunionen finnes det rom for alle. Ønsker du å jobbe med eventer, på studentpuben Hvelvet eller være med i fagutvalget, møter du engasjerte og likesinnede studenter.

Markedshøyskolen har også egne studentidrettslag i fotball, håndball og volleyball. Haakon oppfordrer studenter å gripe muligheten til å engasjere deg i trygge og sosiale omgivelser.

- Alle bør prøve seg i Studentunionen. Jo mer åpen og ja-menneske du er, jo bedre blir studiene. Både for deg selv og andre. Studentunionen lager arrangementer som er spesialtilpasset din hverdag som student. Den er av studenter – for studenter, og ønsker å ha med seg så mange som mulig. Som en bonus får man venner for livet, avslutter Haakon.

For mer informasjon: www.studentunionen.no.

HTML EMBED
xtnv = document; //parent.document or top.document or document xtsd = "http://logi163"; xt_multc = ""; //customised indicators xt_ac = ""; //category xt_an = ""; //numeric identifier xtsite = "423740"; xtn2 = "29"; // level 2 site ID xtpage = document.title; //page name (with the use of :: to create chapters) //do not modify below if (window.xtparam!=null){window.xtparam+=xt_multc+"&ac="+xt_ac+"&an="+xt_an;} else{window.xtparam=xt_multc+"&ac="+xt_ac+"&an="+xt_an;};

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.