RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjent IT-topp slutter

Sist oppdatert:
Den norske IT-toppen Håvard Larsen trekker seg som sjef for TDC og Song Networks i Norge. Larsen har vært inne i spekulasjonene rundt ny toppleder i Ementor
I en melding blir det bekreftet at tidligere adm. direktør i TDC Norge, Håvard Larsen, har valgt å fratre stillingen. Ifølge melding skal TDC og Larsen kommet frem til en "gjensidig overenskomst".

Ny adm. direktør i Song Networks Norge, Ketil Kivedahl, skal stå i spissen for samlingen av TDC Norge og Song Networks i Norge.

- Jeg tror at både TDC Norge og Song Networks blir enda sterkere sammen. Ketil Kivedahl er den rette mannen til å samle de to virksomhetene, som begge har gjennomlevd en imponerende turn-around, skriver Martin Lippert, direktør i TDC Business i en melding.

Jobbet hardt med restruktureringen

Larsen ble hentet inn fra Compaq til TDC da Compaq og HP ble slått sammen. Toppjobben for det samlede Compaq og HP i Norge ble Frode Haugli, som kom fra HP-siden.

Nå er det altså en ny fusjon som får Larsen til å trekke seg. TDC fikk gjennomslag for å kjøpe Song Networks for noen uker siden.

Håvard Larsen har også vært knyttet til spekulasjonene om å overta den nye toppjobben i Ementor, etter at Arne A. Jensen sitter på oppsigelse.

Larsen har også bygget opp konsulentavdelingen til EDB og ledet konsulentdelen i Oracle. Han startet jobben i TDC 1. november 2002.

Larsen var ikk umiddelbart tilgjengelig for kommentar torsdag ettermiddag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere